Skip to main content

Beeldtaal lezen voor professionals

Beelden zeggen meer als 1000 woorden

Beeldtaal lezen voor professionals

Als coach, therapeut of trainer bied jij hulp met diverse tools. Beeldtaal is een heel bijzondere tool waarmee jij je behandelplan kunt aanvullen en een betere diagnose kunt stellen!

Beeldtaal

Beeldtaal geeft zoveel onbewuste informatie die wij bewust maken. Door beeldtaal te leren lezen kan jij zien wat jouw cliënt nodig heeft en door het beeld te laten veranderen en te vertalen geef jij nieuwe oplossingen aan jouw cliënt. Denk aan nieuwe inzichten d.m.v. vertalen van tekeningen en schilderijen, versterken van eigenwaarde en zelfliefde, gemakkelijker emoties kunnen uiten, sneller tot de kern komen van het probleem. Dat is toch te gek!

Beelden zeggen meer als 1000 woorden. Ofwel, tekenen aan een doel werkt zoveel sneller als erover praten, dan blijft het “hoog” hangen maar integreert het niet in het systeem. Kwaliteiten worden ingezet en valkuilen worden snel helder en zo laten we zien wat er nog te ontwikkelen valt. Het beeld is de spiegel van het onderbewuste en wij maken vertaalslagen zodat jouw cliënt van handen, naar hart, naar het hoofd en weer terug gaat, waardoor het sneller beklijft en voor meer inzicht zorgt.

Beeldtaal lezen is voornamelijk goed kijken en luisteren, open vragen stellen en niet invullen, en hierop creatief anticiperen. Het is een techniek waarbij je leert tekeningen/schilderijen te implementeren in jouw eigen werkwijze. We werken met kleurpotloden, verf, bijenwas, ecoline, pastelkrijt, etc. Wat zorgt voor verdieping in emoties, in gevoel en in creativiteit.

Elke les lees je tekeningen! En komt er theorie aan bod met diverse creatieve oefeningen die we uitwerken en die je thuis in jouw praktijk kunt oefenen. Na deze 12-daagse training ontvang je een certificaat.

Neem contact op voor deze variant:
Individueel 12 lessen van 2 uur € 2497,- incl. BTW

12 lesdagen

Deze loopt inmiddels dus september zal er weer een nieuwe dag en tijd worden bekendgemaakt.

Woensdag 09.00 – 13.50 uur

€ 1497,- of in 3 termijnen van € 547,- te betalen.

Dit jaar loopt nu vanaf Oktober 2023. Vanaf 2024 kan er weer een nieuwe groep vormen. Als jij dit wenst geef dan even jouw voorkeurs dag aan via pascale@creatiefcoaching.nl

Koffie thee, cupasoup of een verse soep, lekkers en fruit, zijn de hele dag beschikbaar. Je mag je eigen lunch meenemen.

Meer weten? Mail mij via pascale@creatiefcoaching.nl

  • Datum : 17 september 2024 - 18 november 2025
  • Tijdstip: 09:30 - 14:00 (Europe/Amsterdam)

Vergelijkbare events