E.H.B.O Energetische/engelen Hulp Bij Ontwikkeling

Tijdens deze relaxdag maak jij een prachtig schilderij met heilige geometrie en/of kosmisch symbool en lichttaal.

Je leert jouw onzichtbare hulpbronnen in te schakelen en te voelen dat die er altijd zijn. We zullen naar behoefte zowel Engelen als Gidsen aanroepen om je meer ter zijde te staan. Ook maak je contact met jouw Hogere Zelf waar alle informatie besloten licht.  En dat jij na deze dag mag vertrouwen op deze hulpbronnen.

Ze bieden steun in bepaalde situaties, engelen kunnen oplossingen bieden om bepaalde zaken in je leven te veranderen en te verbeteren.

Samen met het schilderen van een Kosmisch symbool ga jij je afstemmen op een hoger energie niveau waardoor je tijdens en na deze dag leert te accepteren van dat wat zich aandient in je leven. Dalen en dieptes horen nou eenmaal erbij. Dus wat heb jij nodig aan acceptatie? En dit verwerken we in jouw schilderij. Gaande weg orden jij jouw gevoelens en leer je jouw blokkades te begrijpen. Zo ervaar je balans en ook hoe deze te behouden. Je verbind je energetisch met jouw schilderij en we vragen bescherming en hulp. Dan ga jij aan het einde van deze dag met veel innerlijke rust en balans naar huis en met een prachtig schilderij die dit blijft voeden!

Investering € 149,- maar geef jij je op voor 15 februari dan is het € 127,- incl. alle duurzame materialen (incl. canvas of paneel tussen de 40/50×60 of 30x90cm. veel groter krijg je binnen een dag niet af dan moet hij mee naar huis.

Doe je mee?

Inspiratie

Dit zijn maar een paar voorbeelden. De opdrachten en keuzes zijn eindeloos maar ik help je hiermee naar behoefte en oefeningen op jou gericht.

  • Datum : 23 april 2022
  • Tijdstip: 10:00 - 16:00 (Europe/Amsterdam)
  • Lokatie: Brinkhoekweg 2A Zwolle

Registration Deadline Expired!!

Vergelijkbare events

Mindfull Online
Cursus Mindfull
via zoom of Brinkhoekweg 2

Masterclass training Numerologie: Wie ben ik (geworden)?

Mixed Media Workshop
Brinkhoekweg 2A Zwolle

Mixed Media Masterclass Epoxy

Inspiratie op doen?

Lees over

Foutje op de website gevonden?

Contactgegevens

Creatief Coaching

06-23890475
pascale@creatiefcoaching.nl
Brinkhoekweg 2A
8032 LS  Zwolle

Blijf op de hoogte

*is verplicht
Naar welke lessen gaat je voorkeur uit?