Skip to main content

Geniet ART Retreat! Maak jouw Geniet ART en JunkJournal

Maak jouw Geniet junkjournal

Geniet ART Retreat! (2-daagse)

Vrijdag 15 maart 16.00-19.00u. en
Zaterdag 16 maart 10.00-16.00u.

We gaan door bij 5 of meer mensen. Geef je snel op!

GENIET RETREAT!  

Ben jij toe aan tijd, helemaal voor jezelf!? Even uit het hoofd en luisteren naar je hart. Even geen mama, partner, werkneemster of geefster, even geen gedoe. Gewoon Zijn en genieten van wat er onder je handen mag ontstaan? Voelen WAT WIL JIJ ECHT WILT.  

We gaan oefeningen doen die jou in je kracht zetten, je gaat jouw (zelf)liefde voeden en komt in een heerlijke bubbel terecht met een shotje geluk.

Wat gaan we o.a. doen?

We maken een HeART Journal met als thema Genieten. Dat je daadwerkelijk iets mee neemt naar huis wat je dagelijks laat stilstaan bij dingen waar jij van geniet.

Vrijdag

We starten met de basis op vrijdag na het kennismaken met een orakelkaart. Lekker los, kliederen, genieten, kind zijn, spelen en overgave zijn de sleutelwoorden. Ik leer je diverse technieken om achtergronden te maken voor jouw eigen Journal. Tussendoor genieten we van een lekker hapje en soepje. En je naait jouw heART Journal in elkaar, zodat je zaterdag er in kunt werken.

Zaterdag

Zaterdag starten we met een voedende natuurwandeling waarin we gaan kijken wat jou aantrekt of afstoot wat we tegenkomen en we nemen uiteraard papier en potlood mee. D.m.v. de CreatiefCoaching techniek ga je ontdekken wat dit je te vertellen heeft. Dit geeft je veel inzicht in waar jij nu staat en wat je te doen hebt. En dit gaan we vervolgens verwerken op één van de pagina’s van je persoonlijke boek. Dit geeft genoeg inspiratie voor de dag maar we gaan nog meer doen! Want je krijgt een bijlage met diverse thema’s uitgeschreven als inspiratie voor jouw pagina’s en hier kies je deze dag een aantal van uit om aan te werken. De één maakt liever een paar pagina’s af, terwijl de ander op iedere pagina even iets doet en het later afmaakt, alles kan en mag!

Praktisch informatie

€ 179,- incl. alle materialen, koffie/thee en versnaperingen en ook nog een heerlijke lunch op zaterdag!

Trek schoenen/kleding aan die vies mogen worden.

Wil je hier overnachten in 1 van de kamers of appartement dan kan dit vanaf € 50,-.

Brinkhoekweg 2A, 8032 LS  Zwolle

  • Datum : 15 maart 2024 - 16 maart 2024
  • Tijdstip: 16:00 - 16:00 (Europe/Amsterdam)
  • Lokatie: zwolle, Brinkhoekweg 2A

Koop een toegangsbewijs

Geniet retreat (14 plekken over)
€ 179,00
0
0.00
0

Vergelijkbare events

creatief_coaching_rode_draad
Cursus Opleiding
Cursus Opleiding
Creatief op maat Workshop
Inside Out, Brinkhoekweg Zwolle

Cleansing Healing Art Retreat

Opleiding Workshop
Brinkhoekweg 2 Zwolle

Touch Drawing retreat, een ware zielsreis.