Skip to main content

Creatie-Kracht!!

Vanuit creativiteit, creatie-kracht expansie bereik jij in een dag meer bewustzijn over wat je echt wenst, hoe dit te bereiken en wat jij nou echt nog graag wilt.

V Ales kunnen creëren wat je maar wens!

V Al jouw belemmerende overtuigingen in beeld.

V Moodboard van jouw gewilde toekomst alsof het er al is.

V Ont-creëren van zaken waar je van baalt of die je storen, denk aan Chemtrails in de lucht of die vervelende collega, met onder andere de spiegelmethode

V Jouw relatie met geld en overvloed. Wat verdien jij volgens jezelf?

V Hoe zit het met uitstel- en afstel gedrag?

Inhoud: vanuit diverse methodes ga je op onderzoek uit wat jou belemmerd met jouw dromen waarmaken, doelen stellen. Jouw type vanuit Human Design en Numerologie (h)erkennen

♥Waarom lukt het toch steeds niet om jezelf op nummer 1 te zetten?

♥Wat zou er gebeuren als jij overvloed kan aantrekken?

♥Hoe gaat zou het zijn als jij geen last meer hebt van belemmerende overtuigen of externe storende     factoren?

♥Wat als jij het leven gaat leiden vanuit creatie-kracht?

♥Leven en reageren vanuit jouw design en blauwdruk. Hoe gaaf is dat!

Deze unieke workshop is ontstaan doordat ik zoveel mensen zie truggelen in deze tijd, met depressie, burn-of bored out zijn, afstel gedrag waardoor er geen richting en focus is, balans is vaak ver te zoeken omdat jij jezelf niet op nummer 1 zet. Dus nu is het jouw kans om alles onder de loep te nemen en te zeggen YESSSS ik doe mee!

Wie ben ik: Mijn naam is Pascale Tichelaar en ik ben een manifestator. (officieel een Manifestor Generator) ofwel ik heb zowel een inspiratiekracht als een motor in mij wat mij heeft gebracht waar ik ben, en ja ook met vallen en opstaan, maar sinds ik weet wie ik ben en wat ik kan en mijzelf op nummer 1 stel maak ik al mijn dromen waar. Van heel ziek en invalide naar weer in mijn kracht, dat koste toen 8 jaar maar heb wel veel methodes eigen gemaakt waardoor ik nu vanuit flow leef, en dit is niet altijd rozengeur en maneschijn, begrijp me niet verkeerd. Het leven is een grote les, maar hoe gemakkelijker jij het maakt om door jouw lessen heen te varen, hoe leuker het leven wordt en ja zelf met tegenslagen die horen erbij, maar daar kijk je dan dankbaar op terug, omdat ze je nog sneller door jouw groeiproces trokken.

Investering: € 199,- incl. BTW, voor ondernemers is het excl. BTW

Incl. alle materialen en syllabus. En een heerlijke lunch tussen de middag en alle drankjes en versnaperingen tussendoor!

Datum en tijd: 21 september van 10.00-17.00uur

  • Datum : 21-09-2024 - 21-09-2024
  • Tijdstip: 10:00 - 17:00 (Europe/Amsterdam)
  • Geef je op voor: 21-09-2024 12:00
  • Lokatie: Array

Tickets:

21-9
€ 199,00
0
21-9 als ondernemer u ontvangt een factuur met BTW
€ 240,80
0
0.00
0

Vergelijkbare events