Atelier Creatief Centrum Inside Out

Lichttalen en meer o.l.v. Dr. Saskia Bosman, bioloog en bewustzijnstrainer

Vrijdag 15 april 2022 (Goede Vrijdag), 10:00-17:00 uur.
Deelnameprijs per persoon: € 124,-, inclusief een werkboek, koffie, thee , lunch en materialen.

Wil je je de Lichttalen herinneren, spreken, zingen en schrijven? Dan is deze workshop bedoeld voor jou! Deze talen komen van voorbij onze stoffelijke dimensies van ruimte en tijd. Het kunnen (in elkaar overgaande) klanken zijn, of ‘onbekende’ woorden of geschreven/getekende tekens. Eerst doen we een meditatieve voorbereiding en afstemming op de hogere lagen van ons eigen Wezen. Vervolgens ga je voorbeelden van Lichttaal zien en horen. Daarna word je ook zelf in de gelegenheid gesteld om Lichttaal te spreken, als klanken en/of woorden te zingen en als tekens te schrijven en te tekenen.

Met dit laatste zullen we ons kleurrijk en creatief gaan uiten in het atelier van Creatief Centrum Inside Out. Meditaties, klankwerk en presentaties vinden plaats in de yogaruimte erboven.

Lichttaal is bij veel mensen doorgekomen in de tijd dat we werkten aan onze Lichtlichamen en contact maakten met Lichtwezens. Sinds enkele jaren komen er stromen van de nog veel hogere Plasmafrequenties van voorbij de Matrix van dimensies, uit het Bronveld, naar de Aarde. Daarom worden er nu nog hoger-frequente lichamen dan de Lichtlichamen ontwikkeld, namelijk de Plasmalichamen, waarmee je de van illusies wemelende Matrix uit kan komen. Hier zijn nog maar enkele spirituele stromingen mee bezig. Daarom zullen ook de Plasmatalen verkend worden.

Wat we gaan doen:
•       Geleide meditatie om onszelf te aarden en een beschermend veld van liefde neer te zetten.
•       Presentatie over Plasma- en Lichttaal, met voorbeelden ervan.
•       We gaan zelf na een meditatie aan de slag met Plasma- en Lichttaal.
•       Afrondings-activiteit.

Koop jouw ticket hier

Totaal € 124
Portret Dr. Saskia Bosman, bioloog en bewustzijnstrainer

Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich sinds ruim 40 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn, subtiele energie en evolutie, in de context van Aarde en Kosmos.

Saskia biedt deze workshops aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als bioloog in de relatie tussen lichaam, natuur en geest. Ze legt verbindingen tussen wetenschap, kunst, spiritualiteit en onze ervaringen.

Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie.

Blijf op de hoogte

*is verplicht
Naar welke lessen gaat je voorkeur uit?