Basis Mandala tekenen online

Wil jij meer tot rust komen, heb je behoefte aan meer energie en jezelf ontspannen, zonder praten of moeilijke toestanden en simpele materialen, dan is dit jouw cursus!

Nieuw!! Basis Mandala cursus online

Mandala Tekenen

21-2/ 21-3/ 18-4/ 16-5/ 13-6/ 11-7/ 5-9/ 3-10/ 31-10/28-11

Terugkijken is mogelijk, alles staat in de besloten community zodat je altijd kunt kijken of werken wanneer jij dit wenst!

Mandala betekend magische cirkel. Mandala’s worden al duizenden jaren gebruikt en zijn van alle culturen. Dit zien we dan ook terug komen in allerlei vormen. De mandala kenmerkt zich vaak door de herhaling in zijn indeling en opbouw.

In de basiscursus Mandala tekenen gaan we met een aantal thema’s (zoals de golfbeweging, spiegelen, de lotus, kleurenkennis en nog veel meer) aan de slag, deze kan je gebruiken om geweldige mandala’s te maken. Binnen de ruimte van de cirkel maak je contact met je innerlijke kern, je gevoel wordt naar buiten gebracht en je creativiteit zal gaan stromen. We werken intuïtief maar ook geometrisch.

Deze cursus is geschikt voor iedereen die graag wil tekenen vanuit het gevoel of lekker met kleur bezig wil zijn, dus er is geen ervaring nodig. En heb je eens geen tijd of zin om de les te volgen op de maandagavond dan kan je op een eigen gewenst moment de les kijken!

Totaal 10 lessen, met meerdere oefeningen, eens per maand een live via Facebook of Zoom incl. een bijlage met alle info wat tezamen een flinke map oplevert met heeeeel veeel info, diverse video’s en mogelijkheden van toepassingen!

Normaal € 247,- nu voor de deelnemers van het mandala vormtekenen en mijn jubileum prijs tot en met 10 februari € 197,- waarbij je alle ins en outs leert van het mandala tekenen, kleuren, ontwerpen, etc. heerlijk genietent, spelen en ontwerpen en kleuren. Ga je mee op deze ontspannen ontdekkingsreis?

Start dinsdag 21 februari 19.30u. en eindigt op 28 november 21uur. En hierna mag jij je werk nog laten zien in de groep tot en met december 2023.

En in deze tijd mag je al je mandala’s delen, je vragen stellen en begeleid ik jullie tot en met december 2023 in de besloten groep van mijn Arty community.

Dus nog geen € 20,- per maand voor meer dan 35 oefeningen!!!

Materialen die we gebruiken zijn:

 • goede kleurpotloden,
 • geodriehoek en liniaal,
 • vierkant/tekenpapier,
 • slijper,
 • grafiet potlood,
 • gum,
 • zwart watervast pennetje,
 • en eventueel ecoline
 • of een andere inkt.

Let op: De foto’s op deze pagina zijn op workshop dagen genomen, deze cursus is online.

Huddle

Hoe werkt het

Na betaling wordt de online cursus automatisch aan je toegewezen.

Al wel een profiel op de Huddle
Je logt in, net zoals andere keren, je cursus staat er bij.

Nog geen profiel op de Huddle
Je krijgt een mail met daarin de inloggegevens. Vaak moet je zelf nog een wachtwoord aanmaken. Volg de instructie in de mail en van Huddle.

Wat is de Huddle?
Dit is een online platform waar mijn cursussen op staan.

Huddle app
Download de app in jouw favoriete app store. Ben je lid van meerdere huddles? Gebruik dan hetzelfde e-mailadres om ze allemaal samen te brengen.

Naar de Huddle

 • Datum : 21 februari 2023 - 31 december 2023
 • Tijdstip: 19:30 - 21:00 (Europe/Amsterdam)

Koop een toegangsbewijs

Basis Mandala Online (20 plekken over)
€197.00
0
0.00
0.00

Vergelijkbare events

Mindfull Online
Cursus Mindfull
via zoom of Brinkhoekweg 2

Masterclass training Numerologie: Wie ben ik (geworden)?

Mixed Media Workshop
Brinkhoekweg 2A Zwolle

Mixed Media Masterclass Epoxy

Inspiratie op doen?

Lees over

Foutje op de website gevonden?

Contactgegevens

Creatief Coaching

06-23890475
pascale@creatiefcoaching.nl
Brinkhoekweg 2A
8032 LS  Zwolle

Blijf op de hoogte

*is verplicht
Naar welke lessen gaat je voorkeur uit?