Skip to main content

Basis Mandala tekenen online

Wil jij meer tot rust komen, heb je behoefte aan meer energie en jezelf ontspannen, zonder praten of moeilijke toestanden en simpele materialen, dan is dit jouw cursus!

Nieuw!! Basis Mandala cursus online

Mandala Tekenen

5-9 intro workshop Rust in je hoofd, zie aparte opgave formulier

Dinsdagavond: 19.30u. 3 & 31okt./ 28nov. 2023/ 9jan./ 6feb./ 5maart/ 2 & 30april/ 28mei/ 25juni

Terugkijken is mogelijk, alles staat in de besloten community zodat je altijd kunt kijken of werken wanneer jij dit wenst!

Mandala betekend magische cirkel. Mandala’s worden al duizenden jaren gebruikt en zijn van alle culturen. Dit zien we dan ook terug komen in allerlei vormen. De mandala kenmerkt zich vaak door de herhaling in zijn indeling en opbouw.

In de basiscursus Mandala tekenen gaan we met een aantal thema’s (zoals de golfbeweging, spiegelen, de lotus, kleurenkennis en nog veel meer) aan de slag, deze kan je gebruiken om geweldige mandala’s te maken. Binnen de ruimte van de cirkel maak je contact met je innerlijke kern, je gevoel wordt naar buiten gebracht en je creativiteit zal gaan stromen. We werken intuïtief maar ook geometrisch.

Deze cursus is geschikt voor iedereen die graag wil tekenen vanuit het gevoel of lekker met kleur bezig wil zijn, dus er is geen ervaring nodig. En heb je eens geen tijd of zin om de les te volgen op de maandagavond dan kan je op een eigen gewenst moment de les kijken!

Totaal 10 lessen, met meerdere oefeningen, eens per maand een live via Zoom incl. een lesbijlage met alle info wat tezamen een flinke map oplevert met heeeeel veeel info, diverse video’s en mogelijkheden van toepassingen!

Normaal € 247,- nu voor de deelnemers van het kennismaak avond Rust in je hoofd, mandala vormtekenen € 197,- waarbij je alle ins en outs leert van het mandala tekenen, kleuren, ontwerpen, etc. heerlijk genietent, spelen en ontwerpen en kleuren. Ga je mee op deze ontspannen ontdekkingsreis?

Start dinsdag 3 oktober 19.30u. en eindigt op 25 juni 21uur. En hierna mag jij je werk nog laten zien in de groep tot en met juli 2023 ben ik beschikbaar voor jullie met vragen over deze cursus.

En in deze tijd mag je al je mandala’s delen, je vragen stellen en begeleid ik jullie in de besloten groep van mijn Arty community.

Dus nog geen € 20,- per maand voor meer dan 35 oefeningen!!!

Materialen die we gebruiken zijn:

 • goede kleurpotloden,
 • geodriehoek en liniaal,
 • vierkant/tekenpapier,
 • slijper,
 • grafiet potlood,
 • gum,
 • zwart watervast pennetje,
 • en eventueel ecoline
 • of een andere inkt.

Let op: De foto’s op deze pagina zijn op workshop dagen genomen, deze cursus is online.

Huddle

Hoe werkt het

Na betaling wordt de online cursus automatisch aan je toegewezen.

Al wel een profiel op de Huddle
Je logt in, net zoals andere keren, je cursus staat er bij.

Nog geen profiel op de Huddle
Je krijgt een mail met daarin de inloggegevens. Vaak moet je zelf nog een wachtwoord aanmaken. Volg de instructie in de mail en van Huddle. Belangrijk om je voor en achternaam te noteren anders zie ik alleen een nummer en weet dan niet wie erbij hoort.

Wat is de Huddle?
Dit is een online platform waar mijn cursussen op staan.

Huddle app
Download de app in jouw favoriete app store. Ben je lid van meerdere huddles? Gebruik dan hetzelfde e-mailadres om ze allemaal samen te brengen.

Naar de Huddle

Tags

Online
 • Datum : 3 oktober 2023 - 20 juli 2024
 • Tijdstip: 19:30 - 21:00 (Europe/Amsterdam)

Koop een toegangsbewijs

Basis Mandala Online (20 plekken over)
€ 197,00
0
0.00
0

Vergelijkbare events