Skip to main content

Epoxy, Mixed Media Masterclass

4 kunstwerken met diverse technieken, van mixed media tot bladgoud! € 159,-

Epoxy is een kunsthars en bestaat uit 2 componenten, een basis en een harder. De hars kun je op kleur brengen door er pigmenten of verf of inkt aan toe te voegen. Epoxy heeft een transparant glas uiterlijk, met een geweldige hoogglans en de kleuren komen echt als knal eruit! En het is ook nog eens keihard en waterbestendig, want het kunstwerk wordt als het ware geseald. Bij de giettechniek ontstaan prachtige kleuroverlopen en bij de mixedmedia techniek krijg je veel verdieping door de laagjes.

Na afloop van deze masterclass heb je voldoende kennis om zelfstandig met epoxy te werken. Tijdens de masterclass kan je uitgebreid vragen stellen, maar bovenal gaan we veel oefenen en doen!

Het gieten op zichzelf gaat vrij snel, maar de mixedmedia schilderijen (die met laagjes gieten en plakken) vragen veel voorbereiding.

De kosten voor deelname aan deze masterclass bedragen € 159,-,  inclusief alle materialen, d.w.z. een paar panelen van 20×20 tot en met 40×40, epoxy, pigmenten, inkt, handschoenen, steentjes, en zooooveel meer!! Tevens een heerlijke lunch tussen de middag. Heb jij zelf dingen die je in je schilderij wilt verwerken dan mag je dit uiteraard meenemen. 

Als extra verrassing mag je met je restanten nog een Rezidisk of sieraad maken.

Ophalen of verzenden van de kunstwerken:

De kunstwerken zijn na 24 uur keihard, dan is het veilig ze te vervoeren. Je kunt je werk na de volgende dag ophalen of ik kan ze voor je verzenden vanaf € 8,95.

  • Datum : 2 maart 2024
  • Tijdstip: 10:00 - 17:00 (Europe/Amsterdam)
  • Reg. Deadline : 1 maart 2024 00:00
  • Lokatie: Brinkhoekweg 2A Zwolle

Koop een toegangsbewijs

Epoxy masterclass (7 plekken over)
€ 159,00
0
0.00
0

Vergelijkbare events

Workshop
Creatief op maat Workshop
Inside Out, Brinkhoekweg Zwolle

Cleansing Healing Art Retreat

Opleiding Workshop
Brinkhoekweg 2 Zwolle

Touch Drawing retreat, een ware zielsreis.