Powertex 3Dflex mixed media technieken

Atelier Zwolle of via Zoom incl. een video van begin tot het eind van het maken van een schilderij!

Powertex Mixed Media

 Zaterdag 4februari 10.00 – 16.00uur

Op deze dag ga je aan de slag met het craqueleer poeder 3Dflex, tevens ga je aan de slag met een transfertechniek als je dit wilt. Je mag als je dit wenst zelf een laserprintje meenemen, maar er liggen er hier ook heel veel voor je klaar om uit te kiezen. Tevens ga je diverse kleuren powertex mengen.

Inclusief zijn de powertex, 3Dflex, transfer-benodigdheden, pigmenten, bister en inktspray. Exclusief is een doek, aangezien je zelf de maat mag kiezen. Ik heb zeer goede kwaliteit voor nette prijzen.

Ook bij deze dag ga je wederom naar huis met een prachtig schilderij en ben je heerlijk creatief bezig geweest! Je hoeft dus niet te kunnen schilderen of kunstzinnig te zijn!!

Wat is Powertex?

Oorspronkelijk is dit een textielverharder, maar inmiddels een veelzijdig merk en product. Met Powertex kan je lijmen, verdikken, verstenen met het middel Stone Art, pasta’s en klei maken met bijv. de 3Dflex poeder en je krijgt altijd een geweldig resultaat. Eenmaal uitgehard is het ook echt hard en weerbestendig.

Powertex is een milieuvriendelijke verharder op waterbasis. Je kunt er alle materialen mee verharden die absorberend zijn zoals: textiel, papier, karton, pluche, leer, glasvezelmat enz. Powertex is uitstekend te combineren met zelfhardende kleisoorten, beton, steen, keramiek, hout, zand en Stone art.

Powertex transparant droogt mat op, maar het werkstuk bewerken we altijd met meer materialen, bijv. bister-inkten. Ook gebruiken we diverse pigmentpoeders en andere leuke toevoegingen om diepte effecten en kleuren te maken. Powertex is verkrijgbaar in de 6 basiskleuren: lood, brons, terracotta, ivoor, green en black en transparant.

Workshops Mixed Media technieken

Deze workshop wordt op verschillende momenten in het jaar gegeven. Kijk voor de juiste data, tijden en prijzen in de agenda.


Powertex Transfer: Ontdek de Godin in jezelf (dit kan ook een krachtdier of andere foto zijn die je gaat invoegen en bewerken) Een geweldige workshop met transfer op lutrador en als basis powertex, een geweldig medium om dingen te verharden, reliëf te creëren, ondergronden en zoveel meer!Inclusief alle materialen zoals een pot structuurpasta, powertex, pigmenten, lutrador, afbeeldingen en meer. Ook werken we met teksten en mallen. Exclusief een groot doek, aangezien je zelf de maat mag kiezen. Ik heb 3D in alle formaten van een goede kwaliteit. Agenda bekijken

Powertex materialen

Alle producten zijn te koop via mijn webwinkel.

 • Powertex
 • Stone Art
 • 3Dflex
 • Structure Pasta
 • Sand & Balls
 • Pigment poeders
 • Bister
 • Powerprint (voor transfers)
 • Canvassen

Naar de webwinkel

 • Datum : 4 februari 2023
 • Tijdstip: 10:00 - 16:00 (Europe/Amsterdam)
 • Lokatie: atelier of zoom

Koop een toegangsbewijs

3Dflex (7 plekken over)
€97.00
0
0.00
0.00

Vergelijkbare events

Mindfull Online
Cursus Mindfull
via zoom of Brinkhoekweg 2

Masterclass training Numerologie: Wie ben ik (geworden)?

Mixed Media Workshop
Brinkhoekweg 2A Zwolle

Mixed Media Masterclass Epoxy

Inspiratie op doen?

Lees over

Foutje op de website gevonden?

Contactgegevens

Creatief Coaching

06-23890475
pascale@creatiefcoaching.nl
Brinkhoekweg 2A
8032 LS  Zwolle

Blijf op de hoogte

*is verplicht
Naar welke lessen gaat je voorkeur uit?