Skip to main content

Powertex 3Dflex mixed media technieken: Online Video op eigen tempo of live in het atelier

Deze workshop geef ik eens per jaar in mijn atelier in Zwolle.

Maar je kunt deze workshop ook online volgen d.m.v. een stap voor stap video, van begin tot het eind van het maken van een schilderij!

Powertex Mixed Media

Zolang er geen datum staat is deze workshop alleen online via een gave video te volgen, lekker thuis in je eigen tempo.

Als jij kiest voor de zelf, in eigen tempo thuis optie dan ontvang je toegang tot mijn Artyhuddle. Je vind hier een stap voor stap video en bijlage met wat je nodig hebt en stappenplan. Dan kijk je wat je hebt of nog wilt bestellen, dat hoor ik graag van je. Dan ga je aan de slag met het craqueleer poeder 3Dflex, tevens ga je aan de slag met een transfertechniek als je dit wilt. Je zorgt voor een laserprint A4 formaat en ik heb een hele lijst wat verder te gebruiken zoals de powertex producten. Dus met heel veel plezier lekker thuis aan de slag.

De dag in het atelier is inclusief: de powertex, 3Dflex, transfer-benodigdheden, dus ook mega veel keuze aan A4 laserprints, pigmenten, bister en inktspray. Exclusief is een canvas, aangezien je zelf de maat mag kiezen. Ik heb zeer goede kwaliteit voor nette prijzen. Tevens verzorg ik een heerlijke lunch.

Je creëert een prachtig schilderij en ben je heerlijk creatief bezig geweest! Je hoeft dus niet te kunnen schilderen of kunstzinnig te zijn!!

In de online krijg je van mij een materialenlijst die ik heb gebruikt. Je kunt sommige producten ook vervangen of andere merken gebruiken, dit kunnen we per email even overleggen. Je kunt dan zelf deze materialen aanschaffen, in mijn winkeltje krijg je dan wat korting.♥

Hier zie je een detail van het cracqulee effect wat we krijgen door speciale mallen te gebruiken. Te gek!

Wat is Powertex?

Oorspronkelijk is dit een textielverharder, maar inmiddels een veelzijdig merk en product. Met Powertex kan je lijmen, verdikken, verstenen met het middel Stone Art, pasta’s en klei maken met bijv. de 3Dflex poeder en je krijgt altijd een geweldig resultaat. Eenmaal uitgehard is het ook echt hard en weerbestendig.

Powertex is een milieuvriendelijke verharder op waterbasis. Je kunt er alle materialen mee verharden die absorberend zijn zoals: textiel, papier, karton, pluche, leer, glasvezelmat enz. Powertex is uitstekend te combineren met zelfhardende kleisoorten, beton, steen, keramiek, hout, zand en Stone art.

Powertex transparant droogt mat op, maar het werkstuk bewerken we altijd met meer materialen, bijv. bister-inkten. Ook gebruiken we diverse pigmentpoeders en andere leuke toevoegingen om diepte effecten en kleuren te maken. Powertex is verkrijgbaar in de 6 basiskleuren: lood, brons, terracotta, ivoor, green en black en transparant.

Workshops Mixed Media technieken, Online

Deze workshop wordt op verschillende momenten in het jaar gegeven. Kijk voor de juiste data, tijden en prijzen in de agenda.


Powertex Transfer: Ontdek de Godin in jezelf (dit kan ook een krachtdier of andere foto zijn die je gaat invoegen en bewerken) Een geweldige workshop met transfer op lutrador en als basis powertex, een geweldig medium om dingen te verharden, reliëf te creëren, ondergronden en zoveel meer!Inclusief alle materialen zoals een pot structuurpasta, powertex, pigmenten, lutrador, afbeeldingen en meer. Ook werken we met teksten en mallen. Exclusief een groot doek, aangezien je zelf de maat mag kiezen. Ik heb 3D in alle formaten van een goede kwaliteit. Agenda bekijken

Powertex materialen

Alle producten zijn te koop via mijn webwinkel.

 • Powertex
 • Stone Art
 • 3Dflex
 • Structure Pasta
 • Sand & Balls
 • Pigment poeders
 • Bister
 • Powerprint (voor transfers)
 • Canvassen

Naar de webwinkel

 • Datum : 14 maart 2025
 • Tijdstip: 10:00 - 16:00 (Europe/Amsterdam)
 • Lokatie: atelier of zoom

Tickets:

3D fle;x online video's, zelf op eigen tempo
€ 69,00
0
14 maart atelier zwolle
€ 119,00
0
0.00
0

Vergelijkbare events