Skip to main content

Powertex Transfer Mixed Media – Ontdek de Godin in jezelf

creatief_coaching_ontdek-godin_jezelf

3 februari 2024 | 10:00-16:00

Het thema ontdek de Godin in jezelf zal zich uiten in de afbeelding. Wie ben jij (geworden)? En wie wil jij zijn? Waar ben je trots op, dus je mag ook een dier afbeelden als je dit leuk vind.

Je zoekt thuis een afbeelding die jij mooi vind. Zoeken naar jouw kracht en kwaliteiten. Soms nog verborgen. Klaar om ontdekt en benut te worden. Soms al bekend maar nog onbenut. Jij gaat dus deze God(in) helemaal onderzoeken. Alles wat je kan vinden op internet. En je mailt mij een afbeelding die je voor jouw schilderij wilt gaan gebruiken.

Wil jij een ander thema dan mag dat natuurlijk ook.

De afbeelding moet een A4 formaat zijn en liefst een groot object, focuspunt zijn/hebben.

Deze afbeelding gaan we overbrengen op de stof lutrador en als basis powertex producten. We creëren structuur en een bijzondere achter/ondergrond en zoveel meer!

Incl. alle materialen zoals powertex, structuurpasta, pigmenten, lutrador, afbeeldingen en meer. Ook werken we met teksten en mallen. Exclusief een canvas, aangezien je zelf de maat mag kiezen. Ik heb 3D-canvassen of met een mooie lijst in alle formaten van een goede kwaliteit. je werkt op ca. 60×60 of 50×70 of 40×80.

Dit is een heerlijke workshop om creatief bezig te zijn en een prachtig werk te maken, en je hoeft dus niet te kunnen schilderen of kunstzinnig te zijn!! Je gaat altijd met een fantastisch werk naar huis!

Inspiratie

Dit zijn maar een paar voorbeelden. De opdrachten en keuzes zijn eindeloos maar ik help je hiermee naar behoefte en oefeningen op jou gericht.

Oorspronkelijk is dit een textielverharder, maar inmiddels een veelzijdig merk en product. Met Powertex kan je lijmen, verdikken, verstenen met het middel Stone Art, pasta’s en klei maken met bijv. de 3Dflex poeder en je krijgt altijd een geweldig resultaat. Eenmaal uitgehard is het ook echt hard en weerbestendig.

  • Datum : 3 februari 2024
  • Tijdstip: 10:00 - 16:00 (Europe/Amsterdam)
  • Lokatie: Brinkhoekweg 2A Zwolle

Deze cursus, training of workshop zit vol. Mail mij als je wenst mee te doen.

Vergelijkbare events