Powertex Transfer Mixed Media – Ontdek de Godin in jezelf

creatief_coaching_ontdek-godin_jezelf

Atelier Zwolle

Ontdek de Godin in jezelf
Powertex Transfer Mixed Media technieken

29 april 2023 | 10:00-16:00

Het thema ontdek de Godin in jezelf zal zich uiten in de afbeelding. Wie ben jij (geworden)? En wie wil jij zijn? Waar ben je trots op, dus je mag ook een dier afbeelden als je dit leuk vind.

Je zoekt thuis een afbeelding die jij mooi vind. Zoeken naar jouw kracht en kwaliteiten. Soms nog verborgen. Klaar om ontdekt en benut te worden. Soms al bekend maar nog onbenut.  Jij gaat dus deze God(in) helemaal onderzoeken. Alles wat je kan vinden op internet. En je mailt mij een afbeelding die je voor jouw schilderij wilt gaan gebruiken.

Wil jij een ander thema dan mag dat natuurlijk ook.

De afbeelding moet een A4 formaat zijn en liefst een groot object, focuspunt zijn/hebben.

Deze afbeelding gaan we overbrengen op de stof lutrador en als basis powertex producten. We creëren structuur en een bijzondere achter/ondergrond en zoveel meer!

Incl. alle materialen zoals powertex,  structuurpasta, pigmenten, lutrador, afbeeldingen en meer. Ook werken we met teksten en mallen. Exclusief een canvas, aangezien je zelf de maat mag kiezen. Ik heb 3D-canvassen of met een mooie lijst in alle formaten van een goede kwaliteit. je werkt op ca. 60×60 of 50×70 of 40×80.

Dit is een heerlijke workshop om creatief bezig te zijn en een prachtig werk te maken, en je hoeft dus niet te kunnen schilderen of kunstzinnig te zijn!! Je gaat altijd met een fantastisch werk naar huis!

Koop een toegangsbewijs

Godin (6 plekken over)
€97.00
0
0.00
0.00

Inspiratie

Dit zijn maar een paar voorbeelden. De opdrachten en keuzes zijn eindeloos maar ik help je hiermee naar behoefte en oefeningen op jou gericht.


 • creatief_coaching_ontdek-godin_jezelf


 • IMG_3146


Oorspronkelijk is dit een textielverharder, maar inmiddels een veelzijdig merk en product. Met Powertex kan je lijmen, verdikken, verstenen met het middel Stone Art, pasta’s en klei maken met bijv. de 3Dflex poeder en je krijgt altijd een geweldig resultaat. Eenmaal uitgehard is het ook echt hard en weerbestendig.

Wat is Powertex?

Powertex is een milieuvriendelijke verharder op waterbasis. Je kunt er alle materialen mee verharden die absorberend zijn zoals: textiel, papier, karton, pluche, leer, glasvezelmat enz. Powertex is uitstekend te combineren met zelfhardende kleisoorten, beton, steen, keramiek, hout, zand en Stone art.

Powertex transparant droogt mat op, maar het werkstuk bewerken we altijd met meer materialen, bijv. alcohol of bisterinkten. Ook gebruiken we de pigmentpoeders van powertex en andere leuke toevoegingen om diepte effecten en kleuren te maken. Powertex is verkrijgbaar in de 6 basiskleuren: lood, brons, terracotta, ivoor, green en black en transparant.

Workshops

Ik geef in het jaar verschillende workshops:

 • Powertex 3Dflex
 • Powertex Transfer
 • Powertex Sand & Balls (op aanvraag)
 • Powertex & Wax (video online op aanvraag)

Powertex materialen

Alle producten zijn te koop via mijn webwinkel.

 • Powertex
 • Stone Art
 • 3Dflex
 • Structure Pasta
 • Sand & Balls
 • Pigment poeders
 • Bister
 • Powerprint (voor transfers)
 • Lutrador
 • Canvassen

Naar de webwinkel

Workshops Mixed Media technieken

Deze workshop wordt op verschillende momenten in het jaar gegeven. Kijk voor de juiste data, tijden en prijzen in de agenda.


 • Powertex & Wax

  Al een tijdje werk ik met Powertex en als aanvulling op de leuke workshops die er al zijn, kom ik dit najaar met een hele nieuwe workshop.

  Powertex & Wax; een workshop waarbij we craqule maken met diverse acrylaten en de poeder 3Dflex van Powertex.

  Deze bewerken we met een speciale wax en pure pigmenten. Tevens gebruiken we bister en andere inkten en koffie dik.

  Deze nieuwe workshop is nog niet ingepland. Maar houd de agenda in de gaten, of meld je aan voor mijn nieuwsbrief voor verdere informatie (zie onderaan deze pagina).

  Agenda bekijken


 • Beans & Bagels mix media

  Sand & Balls technieken

  Sand & Balls is een prachtig materiaal van Powertex. Het zijn geperste balletjes in unieke vormen van zacht zand, wat heerlijk werkt in combinatie met Powertex! Je maakt 2 grote doeken. Ik heb diverse maten in het atelier beschikbaar.

  We werken met een donkere ondergrond en een lichte. Tevens ga je met de dripping techniek, letters en vormen maken bij een van je paintings! Inclusief zijn de powertex, sand&balls,  easystructure, 3Dflex, pigmenten, bister, alcohol inkt en brusho inkten. Exclusief zijn de doeken, aangezien je weer zelf de maat mag kiezen, tegen gereduceerd tarief.

  € 97 voor 1 dag of 2 dagdelen

  Voor particulieren geldt incl. BTW voor bedrijven exclusief BTW

  Wederom ga je naar huis met twee prachtige schilderijen  en ben je heerlijk creatief bezig  geweest! Je hoeft dus niet te kunnen schilderen of kunstzinnig te zijn!!

  Agenda bekijken

 • creatief_coaching_powertex_transfer

  Powertex Transfer

  Een geweldige workshop met transfer op lutrador en als basis powertex, een geweldig medium om dingen te verharden, reliëf te creëren, ondergronden en zoveel meer!

  Inclusief alle materialen zoals een pot structuurpasta, powertex, pigmenten, lutrador, afbeeldingen en meer. Ook werken we met teksten en mallen. Exclusief een groot doek, aangezien je zelf de maat mag kiezen. Ik heb 3D in alle formaten van een goede kwaliteit.

  Agenda bekijken

 • creatief_coaching_powertex_3D

  Powertext 3Dflex

  Op deze dag ga je aan de slag met het craqueleer poeder 3Dflex, tevens krijg je informatie over transfertechnieken. Je mag als je dit wenst zelf een laserprintje meenemen. Tevens ga je diverse kleuren powertex mengen.

  Inclusief zijn de powertex, 3Dflex, transferbenodigdheden, pigmenten, bister en alcohol inkts. Exclusief is een doek, aangezien je weer zelf de maat mag kiezen, tegen gereduceerd tarief.

  Wederom ga je naar huis met een prachtig schilderij en ben je heerlijk creatief bezig geweest! Je hoeft dus niet te kunnen schilderen of kunstzinnig te zijn!!

  Agenda bekijken


 • Datum : 29-4-2023
 • Time : 10:00 am (Europe/Amsterdam)
 • Reg. Deadline : 28-4-2023
 • Lokatie: Brinkhoekweg 2A Zwolle

Koop een toegangsbewijs

Godin (6 plekken over)
€97.00
0
0.00
0.00

Related Events

Creatief op maat Mindfull

Open dag, viering 20jarig bestaan!

Al 20 jaar geef ik met veel plezier

drawing_touch
Creatief op maat Mindfull
Brinkhoekweg 2 Zwolle

Touch Drawing verdiepingsdag (VTT)

Wil jij meer diepgang en uitleg na een

Mindfull Online
Zoom

Proefavond Numerologie, weten wie je bent?!

via Zoom  14 februari 2023 19:30 Ben jij

Cursus Mindfull
via zoom of Brinkhoekweg 2

Masterclass training Numerologie: Wie ben ik (geworden)?

Via Zoom of in Atelier Dinsdagavond 19.00-22.00uur: 28feb./

Inspiratie op doen?

Lees over

Foutje op de website gevonden?

Contactgegevens

Creatief Coaching

06-23890475
pascale@creatiefcoaching.nl
Brinkhoekweg 2A
8032 LS  Zwolle

Blijf op de hoogte

*is verplicht
Naar welke lessen gaat je voorkeur uit?