Online in de Huddle

Rice Paper Mania Women Unleashed

17 januari 2022 t/m 1 maart 2022

Deze mag je niet missen! Rice paper is zulk mooi materiaal en als je de eerste Rice Paper Mania hebt gedaan, dan gaan we hier nog een stapje verder!

In de besloten groep zal ik diverse technieken laten zien. De live les van een Nature lady is op maandag 17 januari 2022 om 19.30 uur. En altijd later terug te kijken. Stel het werk moet teveel drogen dan maak ik het later af en neem dit op, zodat je echt alle stappen goed kunt volgen.

Tevens ontvang je een gave videoles met de Vintage lady. Hierin zitten dus al die gave en unieke technieken, die je ook weer voor andere projecten kunt gebruiken. En het leuke is… je hoeft geen ervaring te hebben of kunstzinnig te zijn!

Ik stimuleer je om eigen werk te maken en ik hoop dat ik jou mag inspireren op je creatieve pad.

Ik werk met de A3 Rice Paperladies van Stamperia, de sepia dames; ik vind ze echt geweldig! Prachtige afbeeldingen en mooi papier om in lagen te verwerken. Je leert:
– diverse composities te maken,
– diverse materialen hierbij te gebruiken,
– een eenheid en verbinding te maken van alle lagen,
– prachtige kunstwerken te maken zonder schilders ervaring, hoe gaaf is dat!!

Ik werk op een langwerpige MDF plaat en op een canvas van ca 30×90 cm. Maar wil jij een ander formaat, alles kan en is mogelijk! Houd alleen rekening dat het een stukje groter moet zijn dan je ricepaper.

Iedereen kan meedoen. Het is niet nodig dat je de eerdere Rice Paper workshops hebt gevolgd.

De groep blijft open onder mijn begeleiding tot 1 maart. De lessen kan je downloaden dus voor altijd van jou! En je ontvangt een document met alle stappen en de materialen die ik gebruik.

En vind je het leuk van de vorige groep de live lessen te zien dan kan ik je lid maken van deze inspirerende groep. Hier vind je ook de eerste Nature lady en de Delfsblauwe lady.

Reacties van cursisten die je voorgingen:

Pascale, ik ben een beetje te enthousiast denk ik! Kan niet wachten om te beginnen met jouw superleuke workshop.

Ik kan wel een beetje vreugde gebruiken momenteel. Ik vind het zo’n vervelende periode in het leven deze C-tijd, maar door deze cursus krijg ik weer inspiratie.

Dank je wel Pascale, ik ben lekker bezig met iets positiefs!

jeee Pascale, wat een gave technieken en wat zijn je ladies mooi!

Art Specially Aanbieding

 nu geen € 69,- maar nu € 37,00!!! 

Koop jouw ticket hier

Totaal € 59

“Ik heb inmiddels je beide lessen bekeken en wat heerlijk om je zo heerlijk enthousiast te horen praten over je creativiteit. Ik geniet daar van, ik word er blij van. En jouw dames zijn prachtig geworden.”

Daniëlle

Inspiratie

Dit zijn maar een paar voorbeelden. De opdrachten en keuzes zijn eindeloos maar ik help je hiermee naar behoefte en oefeningen op jou gericht.

Brigitte W

Rice-Paper-Mania-Women-Unleashed-3

Rice-Paper-Mania-Women-Unleashed-2

Rice-Paper-Mania-Women-Unleashed

received_1007255912698415

Miranda Bosch Th

gloria wings

Rice-Paper-Mania-Women-Unleashed-4

Birgitta Dekkers vintage lady

Blijf op de hoogte

*is verplicht
Naar welke lessen gaat je voorkeur uit?