Skip to main content

Tags: Mindful Art

Je leert deze dag een aantal technieken maar daarnaast lezen we ook de wastekeningen die jij gemaakt hebt. Wil jij dus meer weten over de techniek of juist meer over wat waskaarten je vertellen over jouzelf en jouw leven, dan is dit jouw dag!

Een dag vol plezier, techniek, kleur en inspiratie. Je gaat naar huis met een aantal kaarten en inzichten wat jij vanuit de wastekeningen lezen hebt ontdekt.

Encaustic betekend inbranden en dit doen wij op moderne wijze met een speciaal strijkijzertje. Hierop smelten we de bijenwas en dit strijk je dan uit op speciaal hitte bestendig papier. Door het ijzer op diverse manieren te bewegen en te drukken, krijg je prachtige motieven. Maar zonder kennis wordt het vaak een brij of bruine massa, en in deze workshop leer je de beginselen van het werken met was.

Doordat er ook een coachend en eventueel spiritueel element aan is toegevoegd, namelijk de kaarten lezen krijg je ook nog eens inzicht in wat ze je te vertellen hebben. Stel jij ziet in je kaart een grote golf. Wat zegt dit dan over jouw leven? Of bepaalde dieren die een betekenis hebben. Je leert dus heel veel deze dag.

Doe je mee?! Zaterdag 9 december 10.00-15.00uur. Incl. materialen, koffie/thee en een homemade soepje tussen de middag.

Om dieper bij jouw ware zelf te komen. 

Heerlijke workshop waarbij je

♥ jouw Sacret space creëert,

♥ geniet van MEtime,

♥ stress vermindert,

♥ in contact met jouw licht en donker,

♥ jouw eigen lotuskanaal opent of wel je Kroonchakra en je kundalini activeert,

♥ vol liefde en ontspanning weer naar huis gaat. 

Wat is het?

De Blauwe Lotus (Nymphaea caerulea), ook bekend als de Egyptische lotus, was een zeer belangrijke bloem in de Egyptische mythologie welke al duizenden jaren wordt gebruikt in de traditionele geneeskunde en ceremonies in het oude Egypte.

Het werd gezien als een symbool van de zon/RA en als heilig beschouwd en geassocieerd met de god Horus en ook met de godin Isis. De Egyptenaren geloofden dat Blauwe Lotus de kracht had om geest en ziel te openen voor hogere staten van bewustzijn.

Blauwe Lotus heeft het vermogen om gevoelens van ontspanning en euforie te bevorderen. Het wordt ook gebruikt als seksuele stimulans. Blauwe Lotus heeft tevens het vermogen om de slaap te verbeteren. *

Blauwe lotus thee wordt gemaakt van de blauwe waterlelie, biedt een bedwelmende geur en is een prachtige bloem die is gebruikt in kruidengeneesmiddelen die sua teruggaan tot de oude Egyptenaren, Thais en Syriërs.

De thee geeft een gevoel van euforie, maar is ook een effectief slaapmiddel als je een hogere dosering gebruikt. Ook werkt het krampstillend en kalmerend. Maar bovenal maakt het rustig en verdiept je in je innerlijke wereld.

De lotus ceremonie is dus ontspannend, helend en brengt je in contact met jezelf, jouw liefde en schoonheid.

Wat gaan we doen?

We starten de avond met een Egypte kaart om je intentie te bekrachtigen of een thema te laten open baren 

Dan drinken we de Lotus thee en gaat liggen op je matje voor jouw meditatieve reis die ik volgens een rustige visualisatie en/of muziek leid. Door de Blauwe Lotus kom je dieper in meditatie en kun je heerlijk ontspannen en je laten meevoeren. 

Hierna mag jij jouw Lotus gevoel weer geven op papier met pastel krijt. Je maakt dus een intuïtieve tekening vanuit jouw gevoel. 

We kijken wat jouw onbewuste wil vertellen door jouw tekening. (Beeldtaal lezen)

We sluiten af met een deelronde (mits oké voor jou) en wederom een afsluitingskaart uit het dek “terug naar jouw bron”.  

Doe je mee? 

Datum/tijd: Dinsdag 10-10 van 19.30-21.30u 

Plaats voor minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers

Investering: 29,- vroegboek korting tot 1-10 , hierna €34,- 

Zondag 22 oktober
10.00-16.00 uur
€ 75,00 p.p. Dit mag worden overgemaakt nadat je een mail hebt verzonden naar pascale@creatiefcoaching.nl en van ons de info hiervoor hebt terug gekregen.

Wil je weten wat een leven van Prana inhoudt? Wil je weten hoe je jezelf fysiek en emotioneel helemaal kunt opschonen? Wil je kennismaken met degene achter de Pranic Essence Retreats?

Brahman vertelt over wat deze transformatie met en voor je kan doen, maar daarnaast gaan we ook andere dingen doen. Denk hierbij aan o.a.:

  • Geleide meditaties naar hoe een leven van prana kan aanvoelen;
  • Een ademsessie waarbij je je cellen gaat leegmaken en conditioneringen gaat opruimen;
  • Een korte Darshan (zie uitleg hier verder in dit bericht over wat een Darshan is);
  • Enlightened Touch oefeningen (zie uitleg hier verder in dit bericht over wat dit inhoudt). 
  • En wat er nog meer kan opkomen.

Het leven van prana gaat niet over nooit meer eten en drinken. Het leven van prana gaat over onafhankelijk zijn van eten en drinken. Dit betekent dat je kunt kiezen of, wat en hoeveel je wilt eten en drinken. De transformatie naar een leven van prana is zoveel meer dan alleen leven van prana. Als er meer prana stroomt door je lichaam verandert alles in en om je heen.

Ik zelf heb afgelopen jaar meegedaan en vond het mindblowing. Tevens waren de oefeningen diepgaan, transformerend maar ook lachwekkend af en toe, heerlijk! Onder de bezielde leiding van Brahman waren we allen er stil van!

Maak jouw Geniet junkjournal

Geniet ART Retreat! (2-daagse)

Vrijdag 15 maart 16.00-19.00u. en
Zaterdag 16 maart 10.00-16.00u.

We gaan door bij 5 of meer mensen. Geef je snel op!

GENIET RETREAT!  

Ben jij toe aan tijd, helemaal voor jezelf!? Even uit het hoofd en luisteren naar je hart. Even geen mama, partner, werkneemster of geefster, even geen gedoe. Gewoon Zijn en genieten van wat er onder je handen mag ontstaan? Voelen WAT WIL JIJ ECHT WILT.  

We gaan oefeningen doen die jou in je kracht zetten, je gaat jouw (zelf)liefde voeden en komt in een heerlijke bubbel terecht met een shotje geluk.

Wat gaan we o.a. doen?

We maken een HeART Journal met als thema Genieten. Dat je daadwerkelijk iets mee neemt naar huis wat je dagelijks laat stilstaan bij dingen waar jij van geniet.

Vrijdag

We starten met de basis op vrijdag na het kennismaken met een orakelkaart. Lekker los, kliederen, genieten, kind zijn, spelen en overgave zijn de sleutelwoorden. Ik leer je diverse technieken om achtergronden te maken voor jouw eigen Journal. Tussendoor genieten we van een lekker hapje en soepje. En je naait jouw heART Journal in elkaar, zodat je zaterdag er in kunt werken.

Zaterdag

Zaterdag starten we met een voedende natuurwandeling waarin we gaan kijken wat jou aantrekt of afstoot wat we tegenkomen en we nemen uiteraard papier en potlood mee. D.m.v. de CreatiefCoaching techniek ga je ontdekken wat dit je te vertellen heeft. Dit geeft je veel inzicht in waar jij nu staat en wat je te doen hebt. En dit gaan we vervolgens verwerken op één van de pagina’s van je persoonlijke boek. Dit geeft genoeg inspiratie voor de dag maar we gaan nog meer doen! Want je krijgt een bijlage met diverse thema’s uitgeschreven als inspiratie voor jouw pagina’s en hier kies je deze dag een aantal van uit om aan te werken. De één maakt liever een paar pagina’s af, terwijl de ander op iedere pagina even iets doet en het later afmaakt, alles kan en mag!

Praktisch informatie

€ 179,- incl. alle materialen, koffie/thee en versnaperingen en ook nog een heerlijke lunch op zaterdag!

Trek schoenen/kleding aan die vies mogen worden.

Wil je hier overnachten in 1 van de kamers of appartement dan kan dit vanaf € 50,-.

Brinkhoekweg 2A, 8032 LS  Zwolle

Via Zoom live online

Woensdagochtend of avond 9.30-12.30 of 19.00-22.00uur: 11okt., 1 & 22nov. , 13dec. 2023

Geef in de opgave aan of je een voorkeur voor de ochtend of avond hebt.

Leer in 4 lessen en diverse video’s en werkboeken/bijlages in de besloten groep alles over Numerologie en wie jij bent en wat je hier komt doen! Alles over jouw kwaliteiten, je rode draad, jouw beroepskeuze, valkuilen en hoogtepunten en nog zoveel meer! Maar één ding is na deze training helder, wat jouw missie is en wat je nu kan gaan doen! Je richting is helder, je kompas is gezet en hop gaan!  

WAT IS NUMEROLOGIE?

Numerologie is de kennis der getallen, ook wel getallenleer. De Griek Pythagoras, leerde dat getallen veel meer zijn dan dat, ze zijn de bouwstenen van deze wereld. Volgens hem heeft alles een trillings- (energie)getal. Pythagoras stichtte samen met de kabbalisten een geheime broederschap, van waaruit zijn numerologische leer zich verder verspreidde. Numerologie gaat er van uit dat uit de geboortegegevens en de naam een reeks getallen kan worden afgeleid, waarmee men veel over het karakter en levenslot van die persoon te weten kan komen.

Als je een geboortenaam omzet naar een getallen reeks dan geeft dit het levenslot weer. We gaan veel getallen berekenen zoals: het geboortegetal, het zielsgetal en het persoonlijk jaar getal, uitdagingen, karma, bergtoppen, relaties, beroepskeuzes en nog veel meer!

We vragen ons af, is het toeval dat wij op een bepaalde dag zijn geboren? Is onze naam toeval? Of is hij ons  komen toevallen? Moeten wij niet een aantal belangrijke lessen leren in ons leven of bepaalde opdrachten uitvoeren?

De numerologie kan ons in staat stellen objectief en onbevooroordeeld een blik te werpen op onszelf en kan aangeboren talenten en mogelijkheden ontdekken. Want elk getal heeft een eigen trillingswaarde en daarmee ook kenmerkende eigenschappen. Het is een afspiegeling van onszelf.

Wij kunnen niet alleen onze capaciteiten ontdekken, hoe we onze bestemming kunnen vervullen, maar wij kunnen ook onze beperkingen achterhalen en waar die liggen. Numerologie kan je een analyse geven van jouw karakter en kan trachten een antwoord te geven op de aloude vraag “wie ben ik” en “wat doe ik hier?”

We ontcijferen het raadsel van ons bestaan.

Wat we gaan onderzoeken is:
♥ Wie ben ik nu echt!?
♥ Wat is mijn zielsmissie en wat voor werkzaamheden horen daarbij?
♥ Wanneer ben ik het meeste in mijn element?
♥ Hoe leer ik met mijn uitdagingen en valkuilen omgaan.
♥ Omdat je behoefte hebt aan een uitgebreide karakteranalyse.
♥ Om de grote lijnen, de rode draad, in je leven te herkennen.
♥ Om te horen en te bespreken wat jouw basale (en in beweging zijnde huidige) fysieke, emotionele,
mentale en spirituele gesteldheid is.
♥ Om te horen wat je eigenlijk al wist, dat het de hoogste tijd is voor (grote) veranderingen.
♥ Om net even dat zetje te krijgen bij die ene moeilijke beslissing.
♥ Om de problemen in je leven weer als uitdagingen te kunnen zien

Kom jij kennismaken op 13 Januari 2024 14.00uur tot en met 17uur.

Ieder jaar verzorgen wij in januari en september een open, inspiratie dag. Zodat je een dag lekker kan rondkijken, meedoen, geïnspireerd kan raken van alles wat wij bieden.

_______________________________________________________________________________________________________________

De middag gaat het atelier open en geeft Pascale 2 creatieve proeverijen:

De info volgt nog.

Voor deze 2 kan jij je een ticket bestellen hiernaast, dan is jouw plekje verzekerd. Ook zullen er wat encaustic art ijzers staan waarmee een was kaartje gemaakt kan worden. Hiervoor hoef jij je niet op te geven!

Na de workshops kunnen vragen gesteld worden of gewoon lekker neuzen in het atelier winkeltje. Hier vind je prachtige materialen, edelstenen en leuke hebbedingetjes en cadeautjes, met vele kortingen!

Tevens zullen in de kleine boerderij naast het atelier diverse andere bedrijven staan met leuke producten en/of diensten: (wil jij als bedrijf meedoen, mail dan even naar pascale@creatiefcoaching.nl

Je bent Welkom

Welkom om te herbronnen

bij deze meerdaagse Cleansing Health Art Retreat

met arten, aandacht en yoga

Op een prachtige plek in Nederland,

daar waar het nog echt stil is en je kan onthaasten,

onder leiding van gekwalificeerde begeleiders Pascale Tichelaar en Rineke Vierhoven (www.pureyoga.nl

Cleansing Health Art Retreat

Yoga,

Koud water zwemmen

Meditaties, 

Arten incl. CreatiefCoaching

Inspiratie

Natuur en afstemming op jouw natuur

Sauna

Lekker eten

Relaxen

ME-Time

Rineke en ik (Pascale) kwamen tot een mooi concept, puur en uit onze professies en passie. Dit mag je dus niet missen!!

We kondigen het tijdig aan, aangezien er maar beperkt plek is, want we houden je graag een paar dagen hier😊.

Kom jij van verder weg zijn er diverse overnachtingsmogelijkheden. Maar woon je vlak bij, dan kan je ook thuis slapen.

Stel je voor: Wellness ontmoet creativiteit op een unieke locatie in de natuur.

We droomden van deze retraite als een speelse verbintenis tussen natuur, water, warmte, stilte, arten, op adem komen, beweging en voeding in de brede zin. Jezelf helemaal schoon maken. Schoonmaken van nare gedachten, saboterende gewoontes en je even losmaken uit jouw gebruikelijke ruimte, dus helemaal opschonen, opladen en met jezelf bezig zijn en toch zo vrij als een vogel, niets moet, alles mag. 

Tijdens dit weekend wordt arten gebruikt als een medium voor zelfexpressie. In de flow komen en de uniciteit van je eigen creativiteit uiten, zonder bezig te zijn met het resultaat.

Hoe ziet dit weekend er uit:

Een dag begint met yoga en daarna een gezond ontbijt. Daarna verzamelen we in het atelier en beginnen de creatieve dag. We starten met wat nodig is los te laten en op te schonen.

De winter start volgens de natuurtraditie op 28 Oktober met volle maan en op 5 November is het afnemende maan.

Bij de winter hoort het element water, het koud water zwemmen is dus enorm passend en het reinigen van de nieren en de blaas is belangrijk in dit geheel.

Het thema uiten en loslaten komt ook aan bod en je gaat je verbinden met onder andere het krachtdier van November de kraai.

Laat je meenemen door de prachtige oefeningen en thema’s en geniet van de weldaad en rust op onze locatie!

Heerlijke lunches worden geserveerd, gevolgd door creatieve, inspirerende oefeningen.

Retraite hoogtepunten:

♥Zijn

♥Emotionele Detox

♥Innerlijke rust door onder andere arten

♥Herontdekken, (her)inneren

♥(Opnieuw) contact maken en helen met de natuur

♥Een kans om te verdiepen en te herbronnen door meditatie, yoga en arten. 

♥Herstel je innerlijke rust

♥De sauna is een geweldige plek om te detoxen en te ontspannen.

♥En als kers op de taart neem jij een prachtig her-innering schilderij mee naar huis.♥

Hoe zou zo deze retreate voor jou voelen?!

Inbegrepen in de prijs van € 374,50 / 414,– Let op vroegboekers krijgen tot en met 30 september de prijs van € 374,50 echt een buitenkans! Hierna is het bedrag € 414,-.

Alle gezamenlijke (yoga)sessies

• Alle Art materialen

Bijzondere ontmoetingen in de natuur

• Creatief Coaching sessies/ begeleiding tijdens de lessen naar behoefte

• 2x ontbijt

• 2x lunch

• 1x diner

• Onbeperkt koffie, thee en versnaperingen

• Sauna na het koud water zwemmen

• Goodybag

Wens jij als bedrijf een nota dan is het bedrag exclusief 21% BTW.

Als jij ook de optie logeren op de boerderij hebt aangeklikt, let op beperkt plek, dan zit al het beddengoed en handdoeken erbij voor in het appartement of kamer, dus geen zwemhanddoeken! Deze logeeroptie betaal je apart, dus zit niet in de standaard prijs.

Wat is niet inbegrepen:

• Vervoer naar de locatie (deze is per OV goed te bereiken en genoeg parkeerplekken)

• Overnachting(en) zie extra optie voor maar € 100,- slaap jij 2 nachten in de Boerderij incl. beddengoed en handdoeken

• Spullen voor de sauna

• Eten of drinken in je vrije uren

• Persoonlijke uitgaven

Dus zelf meenemen:

Sauna handdoeken, Badpak of bikini, Badjas, Waterschoenen voor koudwaterzwemmen, Muts, broek om je warm te houden tijdens het koudwaterzwemmen, Persoonlijke spullen, Meditatie kussen indien je deze zelf hebt.

Zaterdag 14 & zondag 15oktober 10.00-15.30u.

Beeldtaal van de ziel, 2 dagen diepzielduiken, voelen, beelden laten spreken. Innersearching en jezelf terug vinden. Incl. bijscholingscertificaat

Incl. alle materialen zoals wateroplosbare olieverf en Golden Open, individuele en groepsbegeleiding. En twee heerlijke, homemade lunches.

Evt. extra logeren in onze B&B, vraag naar de mogelijkheden!

We werken met de Soulcards en de methode van Deborah Kofman, waarbij we met de handen voelen, wrijven en ons artistiek uiten op een omgekeerd papier. Ja echt, dus blind voelend, vertrouwend, bewegend op ons papier, vormen er intuïtief beelden, die we dag 2 verder gaan uitwerken.  

De natuurlijke manier van bewegen zorgt voor een diep gevoel van in je flow komen. De schilderbewegingen zorgen voor een enorme diepgang.

Deborah zegt: “It’s more then an artform, it is a theraputic and spiritual act of art for all ages!” Doe jij mee met deze unieke retreat?!

This amazing new course is made by the need for relaxing, making time voor myself and enjoying letting go en feel free. Because I had a lot of scraps from bigger work and felt the need to make something out of that. This online course give you 3 lessons and a bonuslesson were I make a little Art Journal book out of the mini pieces.

Lees verder

Ben jij nieuwsgierig geworden van de numerologie info? Dan is dit jouw les!

Op 4 Oktober as. geef ik weer een Zoom online workshop. Voor maar € 4,95!!!

Kan je niet wachten tot dan, dan heb ik voor jou de vorige Zoomavond opgenomen die gaat over de basis van numerologie inclusief een bijlage met meer dan 16 pagina’s info en je leert wie jij in wezen bent.

Lees verder

  • 1
  • 2