Skip to main content

Tags: Playful Art

Je leert deze dag een aantal technieken maar daarnaast lezen we ook de wastekeningen die jij gemaakt hebt. Wil jij dus meer weten over de techniek of juist meer over wat waskaarten je vertellen over jouzelf en jouw leven, dan is dit jouw dag!

Een dag vol plezier, techniek, kleur en inspiratie. Je gaat naar huis met een aantal kaarten en inzichten wat jij vanuit de wastekeningen lezen hebt ontdekt.

Encaustic betekend inbranden en dit doen wij op moderne wijze met een speciaal strijkijzertje. Hierop smelten we de bijenwas en dit strijk je dan uit op speciaal hitte bestendig papier. Door het ijzer op diverse manieren te bewegen en te drukken, krijg je prachtige motieven. Maar zonder kennis wordt het vaak een brij of bruine massa, en in deze workshop leer je de beginselen van het werken met was.

Doordat er ook een coachend en eventueel spiritueel element aan is toegevoegd, namelijk de kaarten lezen krijg je ook nog eens inzicht in wat ze je te vertellen hebben. Stel jij ziet in je kaart een grote golf. Wat zegt dit dan over jouw leven? Of bepaalde dieren die een betekenis hebben. Je leert dus heel veel deze dag.

Doe je mee?! Zaterdag 9 december 10.00-15.00uur. Incl. materialen, koffie/thee en een homemade soepje tussen de middag.

Maak jouw Geniet junkjournal

Geniet ART Retreat! (2-daagse)

Vrijdag 15 maart 16.00-19.00u. en
Zaterdag 16 maart 10.00-16.00u.

We gaan door bij 5 of meer mensen. Geef je snel op!

GENIET RETREAT!  

Ben jij toe aan tijd, helemaal voor jezelf!? Even uit het hoofd en luisteren naar je hart. Even geen mama, partner, werkneemster of geefster, even geen gedoe. Gewoon Zijn en genieten van wat er onder je handen mag ontstaan? Voelen WAT WIL JIJ ECHT WILT.  

We gaan oefeningen doen die jou in je kracht zetten, je gaat jouw (zelf)liefde voeden en komt in een heerlijke bubbel terecht met een shotje geluk.

Wat gaan we o.a. doen?

We maken een HeART Journal met als thema Genieten. Dat je daadwerkelijk iets mee neemt naar huis wat je dagelijks laat stilstaan bij dingen waar jij van geniet.

Vrijdag

We starten met de basis op vrijdag na het kennismaken met een orakelkaart. Lekker los, kliederen, genieten, kind zijn, spelen en overgave zijn de sleutelwoorden. Ik leer je diverse technieken om achtergronden te maken voor jouw eigen Journal. Tussendoor genieten we van een lekker hapje en soepje. En je naait jouw heART Journal in elkaar, zodat je zaterdag er in kunt werken.

Zaterdag

Zaterdag starten we met een voedende natuurwandeling waarin we gaan kijken wat jou aantrekt of afstoot wat we tegenkomen en we nemen uiteraard papier en potlood mee. D.m.v. de CreatiefCoaching techniek ga je ontdekken wat dit je te vertellen heeft. Dit geeft je veel inzicht in waar jij nu staat en wat je te doen hebt. En dit gaan we vervolgens verwerken op één van de pagina’s van je persoonlijke boek. Dit geeft genoeg inspiratie voor de dag maar we gaan nog meer doen! Want je krijgt een bijlage met diverse thema’s uitgeschreven als inspiratie voor jouw pagina’s en hier kies je deze dag een aantal van uit om aan te werken. De één maakt liever een paar pagina’s af, terwijl de ander op iedere pagina even iets doet en het later afmaakt, alles kan en mag!

Praktisch informatie

€ 179,- incl. alle materialen, koffie/thee en versnaperingen en ook nog een heerlijke lunch op zaterdag!

Trek schoenen/kleding aan die vies mogen worden.

Wil je hier overnachten in 1 van de kamers of appartement dan kan dit vanaf € 50,-.

Brinkhoekweg 2A, 8032 LS  Zwolle

Open Atelier ochtenden!


De nieuwe serie van 5 keer start op:

21 sept./ 5 & 19 okt./ 2 & 16nov. hierna de nieuwe serie van 6: 30 nov./ 14 dec./ 11 & 25 jan./ 8 & 22 feb. (optie 2)

Wilde je altijd al schilderen, maar heb je geen idee waar te beginnen? Vind je op internet de bomen door het bos niet meer, dan is dit jouw cursus!

Wanneer luister jij echt naar jouw hart of jouw zielenstem? Mag jij spelen van jezelf of ga je altijd maar door en met zorgen voor? Je mag tijdens deze lessen helemaal losgaan met verf, inkt, vingerverven, gelliplate, groot of klein, waar jouw hart maar naar roept, waar jouw ziel zich aan kan laven.

Spelen, genieten, leren loslaten, even niets hoeven en alles mag en kan! Geen oordeel alleen jij, genietend vanuit jouw innerlijke kunstenaar releasen.

De cursus bestaat steeds uit max. 6 lessen, afhankelijk van de instroom, dit kan je zien bij de tickets en data hierboven aan. Deze data liggen vast. Jij bepaalt het onderwerp, ik help jou met de technieken, diepgang en het maken van jouw schilderij(en)!

De materialen zijn niet inbegrepen aangezien iedereen voor iets anders kiest en dit onmogelijk van te voren te berekenen is. Je kunt het dus zo luxe of uitgekleed maken als jij wilt, ook mag je zelf spullen meebrengen, maar de ervaring heeft geleerd dat men graag alles hier uit de kast trekt om lekker mee te experimenteren. 

Deze cursus start op verschillende momenten in het jaar. Kijk in in de agenda voor de juiste data, tijden en prijzen.

Kom jij kennismaken op 13 Januari 2024 14.00uur tot en met 17uur.

Ieder jaar verzorgen wij in januari en september een open, inspiratie dag. Zodat je een dag lekker kan rondkijken, meedoen, geïnspireerd kan raken van alles wat wij bieden.

_______________________________________________________________________________________________________________

De middag gaat het atelier open en geeft Pascale 2 creatieve proeverijen:

De info volgt nog.

Voor deze 2 kan jij je een ticket bestellen hiernaast, dan is jouw plekje verzekerd. Ook zullen er wat encaustic art ijzers staan waarmee een was kaartje gemaakt kan worden. Hiervoor hoef jij je niet op te geven!

Na de workshops kunnen vragen gesteld worden of gewoon lekker neuzen in het atelier winkeltje. Hier vind je prachtige materialen, edelstenen en leuke hebbedingetjes en cadeautjes, met vele kortingen!

Tevens zullen in de kleine boerderij naast het atelier diverse andere bedrijven staan met leuke producten en/of diensten: (wil jij als bedrijf meedoen, mail dan even naar pascale@creatiefcoaching.nl

This amazing new course is made by the need for relaxing, making time voor myself and enjoying letting go en feel free. Because I had a lot of scraps from bigger work and felt the need to make something out of that. This online course give you 3 lessons and a bonuslesson were I make a little Art Journal book out of the mini pieces.

Lees verder

Online op 26 september as.

Wil jij liever alvast een opname van de Zoom omdat je niet kan wachten tot september, geef dit dan aan bij de aankoop.

D.m.v. het werken met diverse vormen en patronen krijg je rust in je hoofd, je voelt je meer helder en opgeladen.

Deze les wordt opgenomen en kan je terug kijken in de Artyhuddle, mijn community. Hier kan je ook vragen stellen en jouw werk laten zien! En dat voor maar € 9,95!

4 kunstwerken met diverse technieken, van mixed media tot bladgoud! € 159,-

Epoxy is een kunsthars en bestaat uit 2 componenten, een basis en een harder. De hars kun je op kleur brengen door er pigmenten of verf of inkt aan toe te voegen. Epoxy heeft een transparant glas uiterlijk, met een geweldige hoogglans en de kleuren komen echt als knal eruit! En het is ook nog eens keihard en waterbestendig, want het kunstwerk wordt als het ware geseald. Bij de giettechniek ontstaan prachtige kleuroverlopen en bij de mixedmedia techniek krijg je veel verdieping door de laagjes.

Na afloop van deze masterclass heb je voldoende kennis om zelfstandig met epoxy te werken. Tijdens de masterclass kan je uitgebreid vragen stellen, maar bovenal gaan we veel oefenen en doen!

Het gieten op zichzelf gaat vrij snel, maar de mixedmedia schilderijen (die met laagjes gieten en plakken) vragen veel voorbereiding.

De kosten voor deelname aan deze masterclass bedragen € 159,-,  inclusief alle materialen, d.w.z. een paar panelen van 20×20 tot en met 40×40, epoxy, pigmenten, inkt, handschoenen, steentjes, en zooooveel meer!! Tevens een heerlijke lunch tussen de middag. Heb jij zelf dingen die je in je schilderij wilt verwerken dan mag je dit uiteraard meenemen. 

Als extra verrassing mag je met je restanten nog een Rezidisk of sieraad maken.

Ophalen of verzenden van de kunstwerken:

De kunstwerken zijn na 24 uur keihard, dan is het veilig ze te vervoeren. Je kunt je werk na de volgende dag ophalen of ik kan ze voor je verzenden vanaf € 8,95.

Lees verder

2 dagen van 10.00 tot 16.00uur of 4 middagen van 14.00 tot 16.30uur. Zie voor de data de tickets hiernaast.

Zowel in het atelier, als online via zoom te volgen.

An amaaaazing, magical Ink-O-Holic adventure! Ga je mee op reis naar jouw nieuwe begin?!

We werken op een groot canvas (incl. is een 3D 70×90 of 80×80, maar een andere maat kan ook tegen meerprijs. Stel je wilt groter dan maak je hem thuis af.)

Je gaat vooraf op onderzoek welke vogel of vis voor jou een nieuw begin in gaat luiden. Of die voor jou bij jouw vrijheid past om de toekomst in te vliegen.

Kijk op mijn pinterest voor afbeeldingen die goed te doen zijn: https://nl.pinterest.com/pascaletichelaa/inpsiratie-fotos-workshop-new-beginnings/

Materialen: (tussen haakjes is wat ik bij mijn schilderijen heb gedaan)

Canvas, Stabilo all (zwart), donkere acrylverf, ook een Golden of decoart fluid (indigo, donkerroodmagenta), acrylinkt, easystructure pasta van powertex met stencils (1 pot), boek pagina’s, ricepapers, collage materialen, medium, diverse kleuren acrylverf (fluids), bladgoud, sponsje, paletmes, kwasten, doekjes, pot en sprayfles water. € 79,- incl. 2x een luxe lunch. 

3 varianten

  • Deze totale beleving in het atelier heeft een waarde van € 279,-.
  • Wil jij deel 2 thuis online doen dan is de investering € 259,- (incl. materialen van dag 1)
  • Wil jij deze cursus helemaal online doen dan is de investering € 199,- (excl. Materialen) Mail mij als je de online variant mee wilt doen.

Lees verder

(Groot)Ouder-(Klein)Kind Workshop, lekker vanuit je eigen huis! Gezellig samen doen in de vakantie!

Ieder herfst en voorjaarsvakantie gaf ik deze in mijn atelier. Maar er was ook veel vraag van verder weg en andere vakanties. Dus nu heb ik deze online gemaakt en betaal je alleen de workshop en krijg je het materialen pakket t.w.v. € 16,50 er gratis bij!!!

Doe je mee samen met je klein/kind? In de besloten community kunnen jullie je werk laten zien!

Samen genieten van het maken van jullie magische stad! Deze workshop is geïnspireerd a la Hundertwasser met stiften, ecoline en holografisch glimpapier.

Materiaal pakket bevat:

♥ 3 Ecoline 100ml. geel, blauw, rood

♥ 2 Stabilo watervaste stiften

♥ 4 Vellen A3

♥ 1 Vel dikker iets groter

♥ Holografisch papier

♥ Lijmstift

♥ 2 Kwasten

Totaal heeft dit een waarde van €16,50 en de workshop kost normaal €34,50 is totaal €51,- nu samen voor maar €34,50 dus de materialen zijn helemaal GRATIS!!! Dit pakket kan opgehaald of verzonden als pakketjes is €6,-.

Zelf:

♥ Schaar

♥ Doekjes

♥ Potje water

♥ Kleine bakjes. Of schoteltje om de ecoline op te doen.

Van 6 tot 96 jaar! Inclusief alle materialen € 34,50 per koppel.

Huddle

Hoe werkt het

Na betaling wordt de online cursus automatisch aan je toegewezen.

Al wel een profiel op de Huddle
Je logt in, net zoals andere keren, je cursus staat er bij.

Nog geen profiel op de Huddle
Je krijgt een mail met daarin de inloggegevens. Vaak moet je zelf nog een wachtwoord aanmaken. Volg de instructie in de mail en van Huddle. Belangrijk om je voor en achternaam te noteren anders zie ik alleen een nummer en weet dan niet wie erbij hoort.

Wat is de Huddle?
Dit is een online platform waar mijn cursussen op staan.

Huddle app
Download de app in jouw favoriete app store. Ben je lid van meerdere huddles? Gebruik dan hetzelfde e-mailadres om ze allemaal samen te brengen.

Naar de Huddle

Lees verder

  • 1
  • 2