MEER MAGIE IN JE LEVEN: gratis challenge-retreat


MEER MAGIE IN JE LEVEN: gratis challenge-retreat

15 november 2021 - 18 november 2021
08:30 - 20:00

Velen van jullie weten dat ik even een break had, een welverdiende, prikkel loze break, even geen moeder, geen partner, geen dochter, geen coach, geen docent, geen vriendin, geen facebook/messenger, mail en app. Wat heerlijk even! Just ME. En wat heb ik genoten! Ik ben dus wel weg gegaan en een heerlijk spirituele reis gemaakt. En ja ik weet het ik moest een concessie doen, maar weet je dat was broodnodig om even uit te pluggen en weer mijn passie en visie helder te krijgen. Nou kan je over die concessie vallen, maar je kan ook leren van mijn opgedane helderheid in kennis, want wat gun ik dit jullie allemaal! Weer dicht bij jezelf staan en geluk voelen zomaar van de kleine dingen, en genieten van alles dat er is. Maar weggaan is natuurlijk niet voor iedereen haalbaar. Dus ga ik diverse inzichten in een GRATIS challenge/retreat aan jullie cadeau geven. MEER MAGIE IN JE LEVEN. Doe jij mee?

Voor wie?

  • Ben jij al even zoekende?
  • Zie jij niet wat jouw missie is en ontbreekt de passie?
  • Voel jij je heen en weer geslingerd tussen al die maatregelen, wat is nou waar?
  • Vind je het lastig zelf creatief te zijn?
  • Meer wil luisteren naar je intuïtie?
  • Vind je het lastig bij jezelf te blijven tussen de meningen en oordelen van al die andere mensen?
  • Wil je meer liefde voor jezelf en het leven voelen?
  • Wil je creëren uit je hart, van binnen naar buiten? Dan is dit jouw challenge!

Van maandag 15 tot en met donderdag 18 november krijg jij een ochtendvideo met de opdracht en bijbehorende uitleg en 3 avonden kom ik live, zodat ik dingen kan uitleggen en laten zien en jij vragen kunt stellen. De lives kan je ook terug kijken als je niet kan.

Een tipje van de creatieve sluier: Ruim je rommel op. Creëer rust in je hoofd door overzicht en contemplatie. Zelf boostershots, Het zijn de kleine dingen die het doen, oefenen in dankbaarheid. Een schoon hoofd, een liefdevol gevuld hart en creatieve handen, wat wil je nog meer?!

Alles wordt in mijn Artyhuddle gezet, dus ook een mooi werkboek om notities te maken. En dat alles gratis en voor niks! ♥

Je hebt nodig een canvas of art journal, verf, kwasten, lijm of medium, en wellicht wat collage materialen maar alles kan en mag. Ik neem je mee op de reis naar MEER MAGIE IN JOUW LEVEN!  Meld je hieronder aan en vergeet dan niet de bevestigingsmail aan te klikken dan laat ik je toe in de groep:

https://creatiefcoaching.thehuddle.nl/login

Agenda

<< >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Blijf op de hoogte

*is verplicht
Naar welke lessen gaat je voorkeur uit?