Skip to main content

Intuïtief tekenen/schilderen 

Hart & Ziel

Wanneer luister jij echt naar jouw hart of jouw zielenstem? Mag jij spelen van jezelf of ga je altijd maar door en met zorgen voor? Je mag tijdens deze lessen helemaal losgaan met verf, inkt, vingerverven, gelliplate, groot of klein, waar jouw hart maar naar roept, waar jouw ziel zich aan kan laven.

Spelen, genieten, leren loslaten, even niets hoeven en alles mag en kan! Geen oordeel alleen jij, genietend vanuit jouw intuïtie en natuur.

De cursus bestaat uit 6 lessen. Jij bepaalt het onderwerp, ik help jou met de technieken, diepgang en het maken van jouw schilderij(en)!

De materialen zijn niet inbegrepen aangezien iedereen voor iets anders kiest en dit onmogelijk van te voren te berekenen is. Je kunt het dus zo luxe of uitgekleed maken als jij wilt, ook mag je zelf spullen meebrengen maar de ervaring heeft geleerd dat men graag alles hier uit de kast trekt om lekker mee te experimenteren. 

Deze cursus start op verschillende momenten in het jaar. Kijk in in de agenda voor de juiste data, tijden en prijzen.

creatief_coaching_pascale

Echt leuk! Als je één keer begint… wil je niet meer stoppen. Na de KickSt-ART ook de rode draad én het POP jaar gedaan. En vorige week met het Masterjaar begonnen!

Bea

Komende cursussen


Keuze uit ArtJournalen of Schilderen met ♥ & Ziel.

AJ: Intuïtief bewerk je eerst een aantal vellen papier. Je mag helemaal los, kliederen, smeren, laagjes, collage etc. Door het contact dat je maakt met je vingers met kleur, met het papier met allerlei lagen ervaar je diepgang in jezelf, zonder woorden en alles mag er zijn!

Van deze vellen bind jij zelf je eigen ArtJournal ofwel een JunkJournal. Deze neem je mee naar huis zodat je hier lekker mee verder kan als jij dat leuk vind, niets moet alles mag!

Om je JunkJournal te vullen krijg je een aantal thema’s die je op Eigen-wijze manier mag invullen. Ik help je met de technieken, jij mag voelen en doorleven van jouw lagen, genieten, ontspannen en een stuk gezelligheid.

Op een canvas: Jij kiest jouw thema. Je kijkt rond in het atelier wat je inspireert aan kleuren, vorm, laagjes, afmetingen en afbeeldingen, er is veeeeel te zien!! Je voelt waar jij blij van word en je start met een eigen te kiezen maat canvas en ik help je op weg met diverse technieken, net zo lang totdat jouw hart en ziel een sprongetje maken van geluk.

Excl. materialen incl. koffie/thee met lekkers.

Richtlijn kosten materialen
  • Voor een A3 formaat ben je ongeveer € 19,50 kwijt
  • Voor een A4 formaat  ca. € 11,50
  • Een canvas kan in alle maten, jij bepaald jouw budget 

Je kan het zo duur of goedkoop maken als jij zelf wilt.

Inspiratie

Dit zijn maar een paar voorbeelden. De opdrachten en keuzes zijn eindeloos maar ik help je hiermee naar behoefte en oefeningen op jou gericht.