Beelden zeggen meer als 1000 woorden

Beeldtaal lezen voor professionals

Als coach, therapeut of trainer bied jij hulp met diverse tools. Beeldtaal is een heel bijzondere tool waarmee jij je behandelplan kunt aanvullen en een betere diagnose kunt stellen!

Beeldtaal

Beeldtaal geeft zoveel onbewuste informatie die wij bewust maken. Door beeldtaal te leren lezen kan jij zien wat jouw cliënt nodig heeft en door het beeld te laten veranderen en te vertalen geef jij nieuwe oplossingen aan jouw cliënt. Denk aan nieuwe inzichten d.m.v. vertalen van tekeningen en schilderijen, versterken van eigenwaarde en zelfliefde, gemakkelijker emoties kunnen uiten, sneller tot de kern komen van het probleem. Dat is toch te gek!

Beelden zeggen meer als 1000 woorden. Ofwel, tekenen aan een doel werkt zoveel sneller als erover praten, dan blijft het “hoog” hangen maar integreert het niet in het systeem. Kwaliteiten worden ingezet en valkuilen worden snel helder en zo laten we zien wat er nog te ontwikkelen valt. Het beeld is de spiegel van het onderbewuste en wij maken vertaalslagen zodat jouw cliënt van handen, naar hart, naar het hoofd en weer terug gaat, waardoor het sneller beklijft en voor meer inzicht zorgt.

Beeldtaal lezen is voornamelijk goed kijken en luisteren, open vragen stellen en niet invullen, en hierop creatief anticiperen. Het is een techniek waarbij je leert tekeningen/schilderijen te implementeren in jouw eigen werkwijze. We werken met kleurpotloden, verf, bijenwas, ecoline, pastelkrijt, etc. Wat zorgt voor verdieping in emoties, in gevoel en in creativiteit.

Elke les lees je tekeningen! En komt er theorie aan bod met diverse creatieve oefeningen die we uitwerken en die je thuis in jouw praktijk kunt oefenen. Na deze 12-daagse training ontvang je een certificaat.

13 lesdagen

Dinsdag 09.00 – 14.00 uur

€ 1497,- of in 3 termijnen van € 547,- te betalen.

Data staan in de agenda vanaf januari 2021.
Inclusief syllabus met veel studiemateriaal per lesthema, en al het werkmateriaal tijdens de lessen.

Koffie thee, cupasoup, lekkers en fruit, zijn de hele dag beschikbaar. Je mag je eigen lunch meenemen.

Meer weten? Mail mij via pascale@creatiefcoaching.nl

Individueel 12 lessen van 2 uur € 2497,- incl. BTW

Achteraf gezien heeft De Rode Draad mij zoveel gebracht dit jaar. Ik merk gewoon dat ik ben veranderd; rustiger, minder stress, meer manieren om me te uiten. Ik kan het niet zo goed uitleggen, maar ik echt steviger in mijn schoenen en ben nog veel meer mijn eigen pad gaan volgen. Zo fijn! Dank je wel daarvoor!

Daniëlle

Opleiding


De rode draad

Persoonlijk proces jaar, verdiepingsjaar: Je levensweg uitgestippeld

De Rode Draad gaat over je eigen leven. Je ervaart en tekent alle levensfases en gaat hier creatief mee om. Je zult je kwaliteiten, valkuilen, blokkades, hoogtepunten en dieptepunten leren (ver)kennen. Het is een ontdekkingsreis door je eigen leven. Vanuit iedere leeftijd maak je levenskaarten en dit

POPjaar en Masterjaar Creatief Coaching

De Nieuwe Creatieve Opleiding van Nederland

Met de praktijkgerichte opleiding en trainingen van Creatief Coaching, bij Creatief Centrum INSIDE OUT leer je echt anders en diepgaand!

Beeldtaal lezen voor professionals

Heb jij al een coachings- of trainingsbedrijf? Ben jij professional en heb jij al genoeg coaching gedaan en beschik je over voldoende creatieve technieken? Dan is deze training helemaal voor jou!

Wil je beeldtaal leren lezen en daarmee jouw eigen tools en technieken verder gebruiken? Om zo ook dieper op onbewuste processen in te kunnen haken?

Uiteraard zitter er in de oefeningen die we doen wel creatieve technieken, maar niet geen techniek kennis als Mixed Media schilderijen, etc.

Agenda

<< >>
mdwdvzz
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Contactgegevens

Creatief Coaching

06-23890475
pascale@creatiefcoaching.nl
Brinkhoekweg 2A
8032 LS  Zwolle

Blijf op de hoogte

*is verplicht
Naar welke lessen gaat je voorkeur uit?