Skip to main content

Blauw licht obsidiaan per stuk

 0,50


Blauw licht Obsidiaan

We leven in een spannende tijd. De overgang tussen twee tijdperken en alles dat daarbij komt kijken. Wij als mensheid gaan over naar een bewuster en lichter geheel. Die stap naar de nieuwe tijd gaat gepaard met allerlei kinderziekten. Die stap gemakkelijker maken? Het blauwe kristal helpt bij ascensie, versnelt transformatie, ontgift het lijf en haalt negativiteit weg. Het kristal helpt je naar de nieuwe tijd te gaan. Het helder blauwe kristal verhoogt de trilling bij haar drager. Een hogere trillingsfrequentie brengt meer rust en bewustzijn. Ook zorgt deze steen dat het contact met de hogere Zelf versterkt. Hierdoor is luisteren naar devine inspiratie een stuk gemakkelijker. Ook verbind de steen je met de Akasha kronieken en  de heilige geometrie.

Houd het kristal voor je 3e oog en creëer een helder beeld en gevoel van wat aangetrokken mag worden. Dit meesters kristal zal helpen bij het manifesteren. Herhaal dagelijks tot het aangetrokken is.

Deze steen neemt stress, disbalans en negativiteit weg. Hierdoor is ze een uiterst fijne hulp bij burn-out gerelateerde klachten maar ook bijvoorbeeld bij depressie of angsten. Door het wegnemen van negativiteit en angst krijgt stress een uitgang. Veel lichamelijke klachten zijn stress gerelateerd zodat het kristal eigenlijk op alles in het lijf een goede uitwerking heeft. Een extra voordeel is dat deze Obsidiaan het lichaam ontgift.