Fairytale Altered Journal

Creëer jouw eigen sprookje. Stap door deze deur in jouw magie!

Al velen gingen je voor en in 1 woord, ze vonden het geweldig, uniek, genieten!

D.m.v. vele technieken maak jij een geweldig Fairytale Altered Journal en wel jouw sprookje! Jouw levensverhaal en missie, helder in 1 boek van Lutrador (synthetische stof/papier). We gaan schilderen, tekenen, naaien, fusen/verbranden, plakken, nieten, knippen, etc. etc.

Iedere pagina zal een thema zijn; denk aan jouw eigen magische plek creëren, jouw veilige huis, waar kom je vandaan, je secret garden en nog veel meer!
Je leert zoveel over jezelf én over te gekke technieken. Ik help je stap voor stap met iedere pagina. En je krijgt zoveel meer opties waardoor je wel tig pagina’s kunt vullen als je wilt. En veel van deze technieken kun je ook gebruiken bij andere artprojecten.

Eerst verven we de lutrador, tyvek en verwarmen plastic, maken embellishments zelf, printen op gekke stoffen, en en en!! We gaan vervolgens het boek langzaam opbouwen. Met fusing, painting, destressen, sewing, plakken en zoveel meer!!

Stap in de wereld van magie, creatie- en kleurenkracht. Ga je met me mee?!

Start 7 december 2021. Je krijgt toegang tot de besloten ArtyHuddle groep. Online maar optioneel ook live lessen,  techniek filmpjes en veel info en begeleiding tot en met 15 maart  blijf ik actief in de groep, maar de groep blijft open dus de lessen zijn 4ever yours!

Ik heb 2 opties:

4 lessen live op Facebook in een besloten groep

Met daarbij genoeg video’s voor inspiratie tot aan Sint Juttemus en te combineren met andere media als werken op canvas etc. In de voorinschrijving kost deze tot en met oktober € 127,- i.p.v. € 157,-!! Echt een te gek aanbod voor zoveel content!

Online les 1: dinsdag  7 dec. 19.30-ca. 21.30u.

Online les 2: dinsdag  21 dec.       “

Online les 3: dinsdag  18 jan.        “

Online les 4: dinsdag  8 feb.       “

Je kunt deze op elk gewenst moment terug kijken.

4 lessen live op Facebook in een besloten groep + Extra’s

Als extra optie om nog veel meer te leren, zoals eigen stofjes/pagina’s maken van scraps en frutsels maken, lezen van jouw sprookjespagina’s en meer, hier in het atelier in Zwolle € 65,- i.p.v. € 79,-! als jij je voor september opgeeft. Incl. een aantal materialen, gebruik naai- en punchmachine, etc. Excl. overige materialen en lunch zelf meebrengen.

Live les 1: dinsdag 4 jan. 9.30-15.00u.

Live les 2: dinsdag 15 feb. 9.30-15.00u.

Wil je meedoen?

Via deze pagina kun jij je inschrijven voor de online groep.

Wil je ook de twee dagen in Zwolle meedoen, vermeld dit dan in de opmerkingen want door de Corona maatregelen is er beperkt plek!

En wil jij ook een materialenpakketje aanschaffen houd dan rekening met € 28,- maar wellicht heb je al veel zelf! Ik stuur je graag de lijst van gebruikte materialen toe. Wellicht heb je al veel in huis en heb je (bijna) niets nodig?!

“Ik heb inmiddels je beide lessen bekeken en wat heerlijk om je zo heerlijk enthousiast te horen praten over je creativiteit. Ik geniet daar van, ik word er blij van. En jouw dames zijn prachtig geworden.”

Daniëlle

  • Datum : 7 december 2021 - 15 maart 2022
  • Tijdstip: 19:30 - 21:30 (Europe/Amsterdam)

Registration Deadline Expired!!

Vergelijkbare events

Mindfull Online
Cursus Mindfull
via zoom of Brinkhoekweg 2

Masterclass training Numerologie: Wie ben ik (geworden)?

Mixed Media Workshop
Brinkhoekweg 2A Zwolle

Mixed Media Masterclass Epoxy

Inspiratie op doen?

Lees over

Foutje op de website gevonden?

Contactgegevens

Creatief Coaching

06-23890475
pascale@creatiefcoaching.nl
Brinkhoekweg 2A
8032 LS  Zwolle

Blijf op de hoogte

*is verplicht
Naar welke lessen gaat je voorkeur uit?