Skip to main content

Laat hart, hoofd en handen
samenwerken!

Volg een opleiding bij Creatief Coaching

De Innovatieve, Creatieve Opleiding van Nederland

Met de praktijkgerichte opleiding en trainingen van Creatief Coaching, bij Creatief Centrum INSIDE OUT leer je echt anders en diepgaand!

Laat Hart, Hoofd & Handen samenwerken.

creatief_coaching_rode_draad

De rode draad

Persoonlijk proces jaar, verdiepingsjaar: Je levensweg uitgestippeld

De Rode Draad gaat over je eigen leven. Je ervaart en tekent alle levensfases en gaat hier creatief mee om. Je zult je kwaliteiten, valkuilen, blokkades, hoogtepunten en dieptepunten leren (ver)kennen. Het is een ontdekkingsreis door je eigen leven. Tevens leer je de basis van het beeldtaal lezen en kleurenleer. 

POPjaar en Masterjaar Creatief Coaching

Volgend op de Rode Draad

Met de praktijkgerichte opleiding 
en trainingen van Creatief Coaching, bij Creatief Centrum INSIDE OUT leer je echt anders en diepgaand! Vraag via de mail: pascale@creatiefcoaching.nl naar meer info over data, prijzen, leerduur en inhoud van de lesstof. 

Beeldtaal lezen voor professionals

Als coach, therapeut of trainer bied jij hulp met diverse tools. Beeldtaal is een heel bijzondere tool waarmee jij je behandelplan kunt aanvullen en een betere diagnose kunt stellen! Met de CCmethode kom je sneller tot de kern en vind je client inzichten vanuit zichzelf door de beeldtaal te leren begrijpen. 


Voor wie is de opleiding Creatief Coaching?

Ieder mens is creatief, maar velen van ons zijn dit vergeten en het wordt ook vaak verward met kunstzinnigheid. Want hoezo kan je niet tekenen? Als je een potlood kunt vasthouden kan jij tekenen. Maar je oordeel erop, of dat je vroeger beoordeeld bent maakt het er niet leuker op. Dit is waar wij een stap verder gaan, want juist creativiteit zorgt ervoor in moeilijke tijden dat je er weer boven op komt, je weer inzicht en uitzicht krijgt. Het nadenken over starten van deze opleiding kan een keerpunt zijn in je leven.

Tijdens de opleiding word je door de vele praktijkoefeningen een (nieuwe) kijk gegeven op jouw Zijn, jouw manier van leven en in de wereld staan. Hierdoor zal jouw manier van handelen veranderen, je zult meer grenzen gaan stellen, maar ook liever zijn voor jezelf en duidelijker in wat jij wilt. Er zullen allerlei veranderingen optreden door het werken met jouw creatieve bron. Je kijkt beter naar jezelf en jouw communicatie waardoor je beter reageert op anderen. Het resultaat is dat je beter in je vel komt te zitten, en weet wat je wilt! En je krijgt veel theorie mee waardoor jouw kennis wordt vergroot.

Vergoedingen

Een goede Creatief Coaching opleiding is een investering in jouw zelf en waar je de rest van je leven wat aan hebt! Veel werkgevers zien het belang van zo’n  opleiding en faciliteert ook deze opleiding doordat de kosten van de opleiding voor hem aftrekbaar zijn.  Ook zijn er vaak potjes vanuit de gemeente maar dit moet je zelf even aanvragen. Betaal je de opleiding zelf dan kan dit ook in delen als het geheel wat lastig is. Maar laat je nooit afhouden van iets dat goed voelt, of wat jouw weg lijkt te zijn. Je mag altijd even contacten als je meer info wilt. 

Missie

We zorgen ervoor dat ieder mens in contact komt d.m.v. creatieve middelen met zichzelf, zijn eigen drijfveren, mogelijkheden, kansen etc. Dit zal de mens, het bedrijf of de organisatie ten goede komen. Je word begeleid en ondersteund om jouw missie en richting te vinden.

Creatief Centrum INSIDE OUT

Een onafhankelijke organisatie die zich bezig houdt met:

  • Het verder helpen van mensen door coaching op creatieve wijze,
  • Het opleiden, trainen, coachen en nascholen van coaches, counselors, docenten en therapeuten,
  • Het verlenen van intervisie en supervisie aan coaches, counselors, docenten en therapeuten,
  • Creatieve tools aangeven,
  • Het creatief begeleiden van bedrijven, coaches, docenten en het individu op het gebied van coaching,
  • Aandacht voor communicatieve, creatieve middelen in diverse vakgebieden,
  • Het professionaliseren van de loopbaanbegeleider en de gesprekstherapeut, d.m.v. nieuwe tools,
  • Persoonlijke groei, ontwikkeling, inspiratie en bewustwording van de individu,
  • Worden zoals je bedoelt bent, d.m.v. je eigen creatieve bron!

Creatief Coaching betekent:

• Snel tot de kern van problemen komen
• Je bereikt diepe emoties zonder meteen te praten
• Je sessies gaan dieper en dit verbetert het resultaat
• Onbewuste overtuigingen worden snel helder
• Moeizame processen krijgen een ingang en komen in beweging
• Cliënten/cursisten komen snel tot vernieuwende inzichten
• Je krijgt duidelijk overzicht van de denk/doe wijze van de cliënt.

Ieder jaar zijn er kennismakingsworkshops en een open dag, dan is er de gelegenheid om vragen te stellen en kennis te maken met onze werkwijze en de inhoud van de opleiding. De data van deze workshops of open dag vind je in onze agenda.

Je kunt bij vragen of twijfels een gratis infocall aanvragen of een privésessie waarbij we samen met een tekenopdracht tot de kern komen van jouw vragen met inzichten in het antwoord, zodat je een goed besluit kunt nemen. 
De opleiding start twee keer per jaar.