Skip to main content

Groen

Als je van groen houd ben je een zorgzaam persoon, die voor iedereen het beste wenst en graag anderen helpt. Groen is de kleur van de stabiliteit, denk maar aan een tafel die stevig staat met 4 poten. Groen liefhebbers zijn vaak over-verantwoordelijk en als ze dit niet inperken dan zal dit te voelen zijn in je lijf en te zien in je tekeningen.

En Groene mensen kunnen ook nog wel eens star en koppig zijn. Neem alles wat luchtiger en ontspan! Aanvaard dat we allemaal onze beperkingen hebben en doe wat binnen je vermogen ligt. Groen staat voor harmonie en rust. De natuur is vooral groen, dus vertoef meer in de natuur als je wat onrustig bent of je ongelukkig voelt, groen laad je weer op en laat je leven. Het zorgt voor een verbinding met jezelf en je eigen hart.

Groen is de kleur die bij jouw hartgebied hoort dus zorg dat het geven en ontvangen in balans is, dan pas creëer je rust voor jezelf. Dus als de ja voor een ander voelt als een nee voor jezelf heb je beter naar jouw hart te luisteren. Zeg dus vaker nee tegen ander, dus een ja tegen jezelf♥