Skip to main content

Rood

Als je van rood houd ben je meestal ambitieus, vastberaden en optimistisch. Indien je, je lusteloos, apathisch en introvert voelt, doe je niet wat je zou moeten doen.

Hiervoor kunnen allerlei redenen zijn. Misschien ben je eenvoudig opgebrand doordat je niet genoeg tijd hebt genomen om te rusten en te ontspannen. Of je hebt een baan waar je niet geschikt voor bent of waar je een hekel aan hebt. Of je relatie verloopt niet zoals je had gewild. Als je rood te heftig vind dan vraagt jouw lijf om een natuurlijke vorm van herstellen. Bijv. meer lichaamsbeweging nemen, maak eens wat vaker een wandeling. Je krijgt dan tijd om eens na te denken en tegelijkertijd is het een heilzame activiteit.

Rood is gek op competitie. Maar onthoud dat het niet altijd nodig is om te winnen. Als je een sterk verlangen hebt in alles de beste te zijn, is het misschien beter om een niet-competitieve activiteit te kiezen, omdat het doel van de bezigheid is om fysieke fitheid te ontwikkelen en niet om gouden medailles te halen. Je kunt jezelf een paar hoge doelen stellen.

Rood is de ambitieuze kleur van succes. Kies iets dat echt de moeite waard is, iets waarvoor je het beste uit jezelf moet halen, iets waarop je trots kunt zijn. Zou je meer rood willen zijn dan mag jij je met positieve, succesvolle mensen omringen die jou kunnen stimuleren en aanmoedigen.

Als rood liefhebber sta je snel in the picture en kan het zijn dat je ervaart dan anderen je willen afbranden, maar dit heeft niets met jou te maken en alles met wat die ander verlangt en in jou terug ziet.

Deel je kracht en geniet van het leven!